Lifestyle

Γιώργος Κιμούλης: Παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκα [vid]

Γιώργος Κιμούλης: Παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση της Ζέτας Δούκα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Yannis Margaritis

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιώργος Κιμούλης ως ηθικός αυτουργός σε ψευδή κατάθεση, μετά από σχετική μήνυση που υπέβαλε κατά του η Ζέτα Δούκα

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιώργος Κιμούλης ως ηθικός αυτουργός σε ψευδή κατάθεση, μετά από σχετική μήνυση που υπέβαλε κατά του, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα. Όλο το χρονικό της αντιπαράθεσης πρόβαλε η εκπομπή Πρωινό Σουσού

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Κιμούλης αποφασίστηκε ότι παραπέμπεται σε δίκη ως ηθικός αυτουργός σε ψεύδη κατάθεση. Καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε προτείνει ένα συγκεκριμένο μάρτυρα που εργαζόταν ως τεχνικός θεάτρου, παραπέμπεται και ο εκείνος για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας φαίνεται να είχε πει στην κατάθεση του ότι, ”όσο ήμουν στο θέατρο δεν εντόπισα το περιστατικό για το οποίο είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα”. Η Ζέτα Δούκα είχε αναφερθεί αρκετές φορές ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κιμούλη με τελευταία αναφορά περίπου ένα χρόνο πριν. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης στο Σ.Ε.Η για χρηματική αποζημίωση ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ λόγω της διαγραφής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments