Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι είπε για την sexy εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US [vid]

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι είπε για την sexy εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR/ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η επική αντιδρασή του

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star το Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος ρωτήθηκε για το μέλλον του Σασμού, τα δικά του σχέδια, αλλά και τη σούπερ σέξι εμφάνιση της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή, στην πρεμιέρα του J2US.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στον Σασμό, θα το δούμε. Ετοιμάζω μια ταινία με τον Οικονομίδη, ξεκινάμε γυρίσματα σε λίγο καιρό» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Για τη σέξι εμφάνιση της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή, στο J2US, απάντησε: «Δεν είδα J2US, έλειπα, ήμουν εκτός» και αποχώρησε.

«Θα είναι τιµή μου να παντρέψω τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν το κρύβουν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψαν τη σχέση της, αντιθέτως, μοιράζονται την ευτυχία τους με τον κόσμο, αδιαφορώντας για τυχόν σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς.

Ο στενός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός, παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη και ρωτήθηκε για το αν το ζευγάρι σκέφτεται τον γάμο.

«Γνώριζα τη ∆έσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαµε µια µέρα µαζί στην «Ψαρόσκαλα» και από τότε γίναµε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί µε τον Βασίλη έχουµε κοινούς φίλους εκεί», απαντά χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.

«Ο Βασίλης είναι πολύ αληθινός, αυθόρµητος και µερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια», σχολιάζει ο τραγουδιστής για τον καλό του φίλο.

Πιστεύεις ότι θα παντρευτούν; «∆εν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό. Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν µου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιµή για µένα», παραδέχεται ο Μανώλης Κονταρός για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments