Lifestyle

Survivor: Ερωτικές περιπτύξεις ανάμεσα σε Σταυρούλα και Περπατάρη – Καυτά παιχνίδια κάτω από τα σκεπάσματα

Survivor: Ερωτικές περιπτύξεις ανάμεσα σε Σταυρούλα και Περπατάρη – Καυτά παιχνίδια κάτω από τα σκεπάσματα

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ SKAI | Survivor

Δείτε το βίντεο ανάμεσα στο νέο ερωτευμένο ζευγαράκι - Το γιόρτασαν για τα καλά

Οι Μαχητές απόλαυσαν τη μεγάλη τους νίκη στο αγώνισμα και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στην καλύβα τους στο Survivor. Εκεί η κάμερα του παιχνιδιού «τσάκωσε» δύο διαγωνιζόμενους από τους Μπλε να έρχονται κάπως πιο… κοντά κάτω από τα σκεπάσματα.

Γιάννης Περπατάρης και Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως δείχνουν ένα ιδιαίτερο… ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, μετά την είσοδο της κοπέλας και τη συμβίωσή τους στο φετινό Survivor.

«Στην καλύβα μας με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω, λοιπόν, να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι δηλαδή από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι; Οπότε ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor 2024», σχολίασε χαρακτηριστικά η Μαριλίνα Βακονδίου.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Survivor 2024: Ο Αλέξης Παππάς, ο Νίκος Γκάνος και ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με ανατροπές έκλειψε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια αναπάντεχη ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι με εντολή γιατρού, η Μαρία Αντωνά και η Όλγα Πηλιάκη δεν μπορούν να ψηφιστούν γιατί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν αγωνίζονταν σε μονομαχία. Μπορούν όμως να ψηφίσουν και μάλιστα η Όλγα Πηλιάκη ψήφισε με επιστολική ψήφο.Σε περίπτωση μάλιστα ισοψηφίας ανάμεσα σε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση ο MVP αναλαμβάνει την ευθύνη να υποδείξει εκείνος ποιος τελικά θα πάει στον αγώνα αποχώρησης.

«Ο MVP της εβδομάδας για την ομάδα που ψηφίζει θα επιλέξει ποιος θα πάει σε μονομαχία» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Τελικά, οι Κόκκινοι έδωσαν τον Αλέξη Παππά. Επομένως, η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν έναν άλλο άντρα στη θέση της. Αυτός ήταν ο Σταμάτης.

Αμέσως μετά, η MVP της εβδομάδας, που αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα, έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor τον Νίκο Γκάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments