Πολιτική

Έφτασε στη Ντόχα ο Μητσοτάκης – Το Σάββατο η συνάντηση με τον εμίρη Αλ Θανί

Έφτασε στη Ντόχα ο Μητσοτάκης – Το Σάββατο η συνάντηση με τον εμίρη Αλ Θανί

Πηγή Φωτογραφίας: twitter @QNAEnglish, Στην Ντόχα έφτασε σήμερα, Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον Έλληνα πρωθυπουργό και την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει, υποδέχθηκαν κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad ο υφυπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, Sultan bin Saad Al Muraikhi, ο πρέσβης του Κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα, Ali bin Khalfan Al Mansouri και ο πρέσβης της χώρας μας στο Κράτος του Κατάρ Ιωάννης Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας (Qatar News Agency) ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Ντόχα για μια επίσκεψη εργασίας

Στην Ντόχα έφτασε σήμερα, Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον Έλληνα πρωθυπουργό και την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει, υποδέχθηκαν κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad ο υφυπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, Sultan bin Saad Al Muraikhi, ο πρέσβης του Κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα, Ali bin Khalfan Al Mansouri και ο πρέσβης της χώρας μας στο Κράτος του Κατάρ Ιωάννης Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Στη διάρκειά της, θα τεθούν επί τάπητος περιφερειακά ζητήματα και θέματα ασφαλείας αλλά και η εύθραυστη κατάσταση στην Ερυθρά Θάλασσα, εν μέσω των συνεχιζόμενων επιθέσεων των Χούτι σε εμπορικά πλοία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments