Πολιτική

Ο Κασσελάκης για ποτό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε μπαρ στο κέντρο

Ο Κασσελάκης για ποτό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε μπαρ στο κέντρο

Πηγή Φωτογραφίας: Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με τους βουλευτές του κόμματος, για ποτό σε μπαρ της Αθήνας, μετά το τέλος των εργασιών του 4ου Συνεδρίου, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και συμφιλίωσης, μετά από ένα τετραήμερο γεμάτο ένταση και απηύθυνε την πρόσκληση αυτή στους βουλευτές του.

«Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σας καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά», έγραφε το sms που έλαβαν οι βουλευτές.Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και μίλησε με κόσμο στον prive χώρο του μπαρ.

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν για ποτό με τον Στέφανο Κασσελάκη

Στο μπαρ έχουν ήδη μέχρι στιγμής προσέλθει Δώρα Αυγέρη, Ελενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Χρήστος Γιαννούλης, Σωκράτης Φάμελλος, Πέτρος Παππάς, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παναγιώτης Ρήγας, Ρένα Δούρου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Μαρίνα Κοντοτόλη, Καλλιόπη Βέτα, Γιάννης Σαρακιώτης, Θεόφιλος Ξανθοπουλος, Νίνα Κασσιμάτη, Θεοδώρα Τζάκρη, Μερόπη Τζούφη και άλλοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Nέο μήνυμα Τσίπρα σε Κασσελάκη: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

Ο Αλέξης Τσίπρας «ό,τι είχε να πει, το έχει πει στη δήλωση του. Δεν υπάρχει άλλο σχόλιο» αναφέρει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο της εσωκομματικής κρίσης, που κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

«Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», καταλήγει, στον απόηχο των όσων επεισοδιακών συνέβησαν στο τέταρτο συνέδριο του κόμματος.

Κασσελάκης: Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές

«Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ» υποστήριξε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες μετά την απόρριψη της πρότασης για επανεκλογή προέδρου, από το Συνέδριο, σημειώνοντας μάλιστα πως «κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments