Αθλητισμός

Ελίασον: Ο «Mr. Assist» σε μεγάλα κέφια!

Ελίασον: Ο «Mr. Assist» σε μεγάλα κέφια!

Πηγή Φωτογραφίας: [367194] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Ελίασον αναδεικνύεται τη φετινή σεζόν ως ο καλύτερος εξτρέμ του πρωταθλήματος

Ο Ελίασον δεν μένει μόνο στην πλευρά, αλλά συνηθίζει να συγκλίνει πλέον προς τα μέσα και να δοκιμάζει το πόδι του, ενώ προσπαθεί να πατάει όλο και περισσότερο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να εκτελεί. Παρότι στην καριέρα του δεν είχε το εύκολο γκολ, παράγοντας κυρίως ασίστ -κάτι που λατρεύει να κάνει όπως έχει δηλώσει- τη φετινή σεζόν μετράει ήδη πέντε τέρματα. Τα πρώτα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα καθώς πέρυσι δεν είχε γευτεί αυτό το συναίσθημα.

Είναι σαφές ότι φέτος ο Ελίασον επιδιώκει να μπαίνει προς τα μέσα, να ακολουθεί τις φάσεις τρυπώνοντας στο «κουτί» και να προσπαθεί να βρίσκει εστία. Κάπως έτσι έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματά του τη φετινή σεζόν με Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ τόσο στην OPAP Arena όσο και στην Τούμπα, αλλά και στο προχθεσινό ματς με τη Λαμία, ενώ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με το καταπληκτικό του αριστερό είχε σημαδέψει το παραθυράκι έξω από την περιοχή.

Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία πατώντας περιοχή είχε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, στο δεύτερο τετ-α-τετ που βγήκε από την κάθετη του Τσούμπερ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην κεφαλιά του από τη σέντρα του Άμραμπατ που βρήκε το οριζόντιο, ενώ συγκλίνοντας από δεξιά προς τα μέσα είχε και τη φάση με το γλυκό πλασέ που έβγαλε με δυσκολία ο Κοσέλεφ.

Ο Ελίασον αναδεικνύεται τη φετινή σεζόν ως ο καλύτερος εξτρέμ του πρωταθλήματος με τον Σουηδό να έχει συμμετοχή σε 14 κιτρινόμαυρα τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη ως τώρα με πέντε γκολ και εννιά ασίστ. Με τον «Mr. Assist» να πραγματοποιεί πιθανότατα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του.

Πηγή: enwsi.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments