Ελλάδα

ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη

ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΪ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI)

Σηκώνουν χειρόφρενο τα ταξί, στο έδαφος τα αεροπλάνα.

Ταλαιπωρία αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι πολίτες που βασίζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τη μετακίνησή τους, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Σε ό,τι αφορά τον σιδηρόδρομο, θα παραμένει ακινητοποιημένος, όπως επίσης και ο υπεραστικός με τον προαστιακό.

Παράλληλα, στην 24ωρη απεργία αναμένεται να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής (γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό και τραμ), με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται τη Δευτέρα.

Όσον αφορά τα λεωφορεία της Αττικής, θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 21:00, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν δύο στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία, «χειρόφρενο» τα ταξί Οι εργαζόμενοι των αστικών λεωφορείων της Αττικής θα συμμετέχουν στην απεργία με δύο στάσεις εργασίας. Τα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιούνται από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πρέπει να αναμένεται από τις 10:00, ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς δεν έχουν λάβει ακόμα οριστικές αποφάσεις, αλλά οι αρχικές εισηγήσεις είναι για πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας σε όλο το σύστημα της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες).

Την ίδια ώρα, χειρόφρενο για δύο ημέρες θα τραβήξουν και οι αυτοκινητιστές ταξί, καθώς το ΣΑΤΑ έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Προσγειωμένα θα μείνουν τα αεροπλάνα Καμία πτήση δε θα εκτελείται από και προς ελληνικά αεροδρόμια την Τετάρτη καθώς και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. Εφόσον η απεργία πραγματοποιηθεί, καμία πτήση πλην των απαραίτητων (αεροδιακομιδές κλπ) και των υπερπτήσεων δεν θα εξυπηρετείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments