Πολιτική

Κλάμα με τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι ξέγραψαν τον Τσίπρα και που πήγε για ποτό ο Κασσελάκης

Κλάμα με τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι ξέγραψαν τον Τσίπρα και που πήγε για ποτό ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Πρώτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τι ανεβάζουν «Πεν Νταλαούρα», «Μάρκα2», ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και άλλoι λογαριασμοί στα social media που ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις εξελίξεις στο συνέδριο

Ένταση, αντεγκλήσεις και ανατροπές στην «αρένα» του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ένταση και στο Διαδίκτυο ανάμεσα στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έμοιαζαν και αυτά διχασμένα μπροστά στα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η γνωστή «Πεν Νταλαούρα» φανατικά συνέχισε να υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη κάνοντας retweet σε όσα σχόλια πετούσαν καρφιά κατά του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώνοντας τον μύθο που θέλει τους πολιτικούς ηγέτες να γίνονται πατροκτόνοι.

Από την άλλη, η «Marka2», που μέχρι πρότινος φαινόταν υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, έμοιαζε αποσβολωμένη. Στη τελευταία του ανάρτηση ο συγκεκριμένος λογαριασμός επικρίνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «έχασε το συνέδριο» και «ζήτησε από το συνέδριο, με επιμονή,λευκή επιταγή και νέες εκλογές για Πρόεδρο».

Όπως δει τα tweets κατανοεί ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός διαφωνούσε με την διεξαγωγή νέων προεδρικών εκλογών. Ταυτόχρονα, υπενθύμιζε την πορεία του Αλέξη Τσίπρα.

«Γιατί κάποιοι ξεχνάνε. Ο Τσίπρας ανέλαβε ένα κόμμα στο 3%,το οδήγησε το 2009 στο 4,13%, στις πρώτες εκλογές του 2012 πήγε στο 16,78% στις δεύτερες στο 26,89% και το 2015 στο 36,34%. Λιγότερη αχαριστία. Κανείς δεν πονάει την δημοκρατική παράταξη πιο πολύ από τον Αλεξη», τονίζει σε άλλη ανάρτηση.Πάντως, η Πεν Νταλαούρα αναδημοσίευσε και ειρωνικό τουιτ κατά του Τσίπρα. «Αλεξη πού είσαι αγόρι μου ; Πού είσαι πασακα μου ; Πού είσαι ψυχή της ψυχής μου;», το σχόλιο αυτό αποτελεί και αυτό που πολλοί σχολίασαν ότι δεν μπορεί να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός και να μην βρίσκεται στο συνέδριο. Κάτι που εμμέσως σχολίασε και ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments