Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με έξι παίκτες αναχώρησαν οι «πράσινοι»!

Παναθηναϊκός: Με έξι παίκτες αναχώρησαν οι «πράσινοι»!

Πηγή Φωτογραφίας: [367122] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με πολλές... απουσίες αναχωρεί την Τρίτη (27/2) η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για τη Μαδρίτη όπου θα φιλοξενηθεί από τη Ρεάλ (29/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: Γιώργος Κούβαρης

Ύστερα από δύο εβδομάδες διακοπής λόγω του Κυπέλλου και των Εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς έχει μπροστά του μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωτοπόρο της EuroleagueΡεάλ.

Λόγω της πανελλαδικής απεργίας την Τετάρτη (27/2) η αποστολή της ομάδας «πέταξε» μία μέρα νωρίτερα στην ισπανική πρωτεύουσα και μάλιστα… μισή! Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι οποίοι θα μεταβούν απευθείας στην Μαδρίτη όπου θα συναντήσουν την υπόλοιπη ομάδα. Ο λόγος για τους ΜωραΐτηΚαλαϊτζάκη, Αντετοκούνμπο, Μαντζούκα από την Εθνική Ελλάδας, αν και ο διεθνής σέντερ αποκόμισε κάκωση στο γόνατο που «αποκόμισε» και στην Ισπανία θα φανεί το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί .

Αντίστοιχα το απευθείας «δρομολόγιο» για τη Μαδρίτη θα ακολουθήσει και ο προπονητής Εργκίν Αταμάν μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στην εθνική Τουρκίας και στον ΠαναθηναϊκόΤσενκ Γιλντιρίμ. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τους Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι οι οποίοι αντίστοιχα είχαν υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του Eurobasket 2025 με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αυτό σημαίνει ότι η «πράσινη» αποστολή στο τσάρτερ της ομάδας για τη Μαδρίτη (σ.σ. στο οποίο θα ταξιδέψουν και οι φίλοι των «πρασίνων» από την Αθήνα ύστερα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι του AKTINA TRAVEL GROUP προκειμένου να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια μετά την ανακοίνωση της απεργίας και αφού είχε γίνει sold out εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το ταξίδι) αποτελείται από επτά παίκτες και δη από τους ΣλούκαΓκραντΝανΓκριγκόνιςΠαπαπέτρου και Μήτογλου.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Πηγή: gazzetta.gr//Γιώργος Κούβαρης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments