Ελλάδα

Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες – Πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους

Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες – Πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ειδικότερα, οι αγρότες σχεδιάζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους με «φόντο» τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα, τόνισαν πως θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία της Τετάρτης.

Η Πανελλήνια Επιτροπή των Μπλόκων αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι τα τρακτέρ αποχωρούν σήμερα από τα μπλόκα, αλλά οι αγρότες θα συνεχίσουν με άλλους τρόπους τις κινητοποιήσεις τους.

Ειδικότερα, οι αγρότες σχεδιάζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους με «φόντο» τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα, τόνισαν πως θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων:

«Την Τρίτη 27/2 επιστρέφουμε στα χωριά μας οργανωμένα και συντονισμένα σε όλη τη χώρα με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι για τον αγώνα μας, ο οποίος συνεχίζεται με διάφορες μορφές. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την αδιαλλαξία της και την προειδοποιούμε ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 28/2, συμμετέχουμε πολύμορφα σε όλη τη χώρα στην 24ωρη πανεργατική απεργία εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη μας και καταγγέλλουμε τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη έναν χρόνο αργότερα.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι για να τιμήσουμε αγωνιστικά την 114η επέτειο του Κιλελέρ, στον χώρο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. Για να διαμηνύσουμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να μπορούμε να παράγουμε για μας και για όλο τον λαό μας.

Συνεχίζουμε – θα νικήσουμε!».

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες σε όλη τη χώρα

Λήμνος

Στις 12 το μεσημέρι, αγρότες με περισσότερα από 100 τρακτέρ, βρέθηκαν μπροστά στο Δημαρχείο της Λήμνου και δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, σύμφωνα με το limnosnea.gr.

Στο δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ της «Συντονιστικής των αγροτών» και της δημάρχου Λήμνου κ. Γεώργα και του επάρχου κ. Κουτσογιάννη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments