Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης: Η Κηφισιά πήρε πολύτιμο πόντο στην Τρίπολη [3-3]

Αστέρας Τρίπολης: Η Κηφισιά πήρε πολύτιμο πόντο στην Τρίπολη [3-3]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ//eurokinissi

Σε ένα παιχνίδι με ίσως το καλύτερο ημίχρονο του φετινού πρωταθλήματος

Σε ένα παιχνίδι με ίσως το καλύτερο ημίχρονο του φετινού πρωταθλήματος (το πρώτο), ο Αστέρας Τρίπολης και η Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3! Ένα αποτέλεσμα που ευνοεί σαφώς τους φιλοξενούμενους στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Τα πέντε από τα έξι γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με την Κηφισιά να προηγείται δις με πέναλτι του Οζέγκοβιτς και κοντινό πλασέ του Γιόβαντσις και τον Αστέρα όχι μόνο να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές με Μιριτέλο και Γιαμπλόνσκι, αλλά να παίρνει και προβάδισμα με τον Κρέσπι πριν από το τέλος του ημιχρόνου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc)

Στην επανάληψη η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε κατακόρυφα, η Κηφισιά ανέβηκε πολύ και επιβραβεύτηκε με «σεντερφορίσιο» γκολ του Βαφέα στο 74′, χάρη στο οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε σε 3-3 και πήρε τον πολύτιμο πόντο! Ως συνέπεια, ο Αστέρας θα πάρει οριστικά μέρος στα πλέι άουτ…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης Καστάνιο Τζουκάνοβιτς Χουχούμης (78’ Άλβαρεζ) – Γκος (46’ Αλάγκμπε) Γιαμπλόνσκι (78’ Σουρλής) – Καλτσάς (67’ Παλάσιος) Μπαρτόλο Κρέσπι (78’ Μάντζης) – Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (69’ Σπίνος) Μπαρμπόσα Βαφέας Μιλίτσεβιτς – Τσανάτζια Γιόβαντσιτς (46’ Σολόα) – Κρισιούμα Μενέντες (62’ Τετέι) Μπιφουμά – Οζέγκοβιτς (90’ Παρράς).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments