Αθλητισμός

ΟΦΗ: Ηττήθηκε από το Βόλο που ήθελε περισσότερο το ματς [3-1]

ΟΦΗ: Ηττήθηκε από το Βόλο που ήθελε περισσότερο το ματς [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΟΦΗ//EUROKINISSI

Μία υπερπολύτιμη για τη συνέχεια νίκη και την πρώτη του με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο του πήρε σήμερα (28/2) ο Βόλος

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον Κόβατς στο τέρμα, τους Αλχο, Σιέλη, Καλογερόπουλο, Μύγα στα μετόπισθεν, τους Τσοκάνη, Ντε Καμπς, Τρουιγιέ στον άξονα, τους Ασεχνούν, Κόμπα στα άκρα και τον Γκαρσία φορ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Μπάουμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Λάρσον, Βούρο, Λουκάο, Αμπάντα τετράδα στην άμυνα, τους Γκλάζερ, Μεγιάδο στον άξονα, τους Ριέρα, Μπάκου στα άκρα και τον Νέιρα πίσω από τον Φελίπε.

Από ένα εκατέρωθεν γκολ σε κάθε ημίχρονο

Το ματς είχε καλό τέμπο και ρυθμό, αφού και οι δύο ομάδες «έψαξαν» το γκολ και τη νίκη. Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην ουσιαστική πρώτη τελική της αναμέτρησης, όταν και βρήκε δίχτυα στο 13′ της αναμέτρησης με ένα πανέμορφο σουτ του Λάρσον και από νωρίς άλλαξε τα δεδομένα. Ομως οι φιλοξενούμενοι δεν το… έβαλαν κάτω.

Θέλησαν να βγουν μπροστά, απείλησαν στο 18′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν που απέκρουσε ο Μπάουμαν και ναι μεν οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί στην κόντρα και οι Βολιώτες έφταναν μέχρι τα αντίπαλα καρέ. Ετσι στο 31′ έφτασαν στην ισοφάριση έστω και με περιπετειώδη τρόπο, όταν ο Ντε Καμπς έκανε τότε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βούρου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα ο Μπερτόγλιο που είχε περάσει στην ανάπαυλα ως αλλαγή, με ωραία ατομική προσπάθεια και πλάσε έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ και οι Βολιώτες ήταν πλέον το «αφεντικό». Ευρύτερα η παρουσία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού αποδείχθηκε κομβική για την ομάδα του Κόντη, που έκτοτε διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, πλην ενός σουτ του Χιμένεθ στο 84΄.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments