Αθλητισμός

Ολυμπιακός Κ19 – Λανς Κ19: Τα ερυθρόλευκα “λιοντάρια στους “8” του Youth League!

Ολυμπιακός Κ19 – Λανς Κ19: Τα ερυθρόλευκα “λιοντάρια στους “8” του Youth League!

Πηγή Φωτογραφίας: [367602] UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΛΑΝΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός Κ19 νίκησε τη Λανς στα πέναλτι (4-2) και προκρίθηκε στους «8» του UEFA Youth League

Στα προημιτελικά του UEFA Youth League για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Κ19!

Οι πιτσιρικάδες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου νίκησαν 4-2 στα πέναλτι τη Λανς στο γήπεδο Καραϊσκάκη και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στο Champions League των μικρών, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την νικήτρια της αναμέτρησης Μπάγερν-Φέγενορντ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2, καθώς ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ για τους φιλοξενούμενους με απευθείας φάουλ ο Αγιαντά Σισουμπά, ο Βέλγος σταρ της Λανς με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.

Tο 2-0 διαμόρφωσε στο 52΄ ο Φοφανά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Νέων μείωσαν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 58′.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Γάλλοι αστόχησαν δύο φορές και ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις με τους Μπακουλα, Μπ. Κωστούλα, Λιατσικούρα και Τανούλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (66′ Τανούλης), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Δαρβίρας (33′ Δάμα), Πνευμονίδης (80′ Λώλης), Μπ. Κωστούλας

ΛΑΝΣ (Γιοάν Ντεμόντ): Ντελπλάς, Σανιάν, Μπαλά (76′ Απερί), Γκανιού, Λεν, Σιλά (72′ Μπαναγκά), Ερμπέν, Εσκουφλέρ, Μπερμόν, Σισουμπά, Φοφανά (84′ Ντιλιουϊντί)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments