Ελλάδα

Τέμπη: “Ήταν η μισή εντός και η μισή εκτός”, λέει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα που έχασε τη ζωή της

Τέμπη: “Ήταν η μισή εντός και η μισή εκτός”, λέει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα που έχασε τη ζωή της

Πηγή Φωτογραφίας: fanpage.gr,"Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί", δηλώνει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα και συνεπιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

"Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί", δηλώνει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα

“Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί”, δηλώνει ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα και συνεπιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ο σύντροφος της Ιφιγένειας Μήτσκα που ήταν ένα από τα 57 θύματα στην τραγωδία των Τεμπών μίλησε στο Live News, τονίζοντας: «Είχαμε πάει ένα τριήμερο στην Αθήνα και μέχρις εκείνη τη στιγμή περνούσαμε πολύ όμορφα. Ήμασταν στο τρίτο βαγόνι. Μετά στη σύγκρουση ήμουν μέσα στο βαγόνι, απλώς είχα πεταχτεί πιο μπροστά. Η Ιφιγένεια ήταν η μισή εντός και η μισή εκτός. Ήμασταν ακριβώς πάνω από τα βαγόνια που είχαν πάρει φωτιά και την Ιφιγένεια να είναι εκεί δίπλα».

Τέμπη – Σύντροφος Ιφιγένειας Μήτσκα: Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί

Ο σύντροφος της Ιφιγένειας, Φάνης Ξανθόπουλος, συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, ακούσαμε ένα μπαμ κι από εκεί και πέρα ακούγαμε τον κόσμο να ουρλιάζει. Φωνάζαμε για βοήθεια και μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί, ο Γιάννης, που είχε βρει τυχαία το κινητό μου, που βοήθησε και σηκώσαμε την Ιφιγένεια. Μετά κάλεσα τον πατέρα μου για να του πω τι συνέβη».

Στη συνέχεια ο Φάνης, μετά το τηλεφώνημα που είχε με τον πατέρα του, προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο σημείο που ήταν η σύντροφός του, αλλά δεν του επετράπη, καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος.

Στην ερώτηση πώς είναι σήμερα απάντησε: «Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Ουσιαστικά, αποφεύγω να θυμάμαι, γιατί αλλιώς θα μείνω εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments