Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Μου αρέσει να είμαι και δούλα και κυρά για τον Νεκτάριο [vid]

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Μου αρέσει να είμαι και δούλα και κυρά για τον Νεκτάριο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Elizabeth Elechi A

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν είμαι ακόμη έγκυος»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πήγε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου σε μία εκδήλωση, όπου υπήρχαν και κάμερες από τηλεοπτικές εκπομπές.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν είναι έγκυος και στη συνέχεια μίλησε για τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

«Ποιο είναι το φαγητό που δεν μπορεί να αντισταθεί ο σύζυγος;» τη ρώτησε ρεπόρτερ και του απάντησε: «Ο μουσακάς, άστο».

«Είσαι και νοικοκυρά;» τη ρώτησαν. «Καλέ ναι και μ’ αρέσει που είμαι και δούλα και κυρά» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν λίγο καιρό μετά από τον έλεγχο της ΑΑΔΕ στον γάμο των Ελέτσι και Λεμονίδη, όπου και εντοπίστηκε μεγάλη φοροδιαφυγή. Οι δυο τους είχαν απασχολήσει αρκετά τις εκπομπές και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε εκφράσει το παράπονό της εκ μέρους του συζύγου της:

«Είναι πάρα πολύ άσχημο να πηγαίνουν κάμερες έξω από τον χώρο που δουλεύει ο Νεκτάριος. Γιατί, παιδιά ο Νεκτάριος είναι γιατρός. Είναι τραγελαφικό, να θέλεις να πάρεις δήλωση από τον Νεκτάριο, σου πει τι ο Νεκτάριος; Να σου πει τι ο σύζυγός μου; Στην αρχή είχε πάθει σοκ. Ηρέμησε, τον ηρέμησα εγώ. Του είπα ότι “αγάπη μου αυτός είναι ο χώρος, ζητώ συγγνώμη πραγματικά” και μου λέει “αγάπη μου έναν γάμο κάναμε, απλά θεωρώ ότι την επόμενη φορά δεν πρέπει να είμαστε τόσο εξωστρεφείς”».

Ακόμη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε τονίσει: «Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει όλη την υπόθεση. Δόξα τον Ύψιστο έχουμε όλα τα παραστατικά. Ήταν μια κοπέλα που ζήλεψε για αυτό και σου λέει “τώρα δεν θα χαρεί και τόσο πολύ η Ελίζαμπεθ, εγώ θα προσπαθήσω να της το χαλάσω”. Υπάρχει ένα συνονθύλευμα στο μυαλό μου από καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments