Αθλητισμός

Αλλάζουν όλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Συζητήσεις με ΑΕΚ και άλλες 10 ομάδες

Αλλάζουν όλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Συζητήσεις με ΑΕΚ και άλλες 10 ομάδες

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τους Ισπανούς

Αλλαγές ετοιμάζονται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όπως φαίνεται, με τα ισπανικά ΜΜΕ να δίνουν συνέχεια, μέσω νέων ρεπορτάζ, στο θέμα της πιθανής συγχώνευσης του Basketball Champions League με το Eurocup, με την ΑΕΚ να είναι μία από τις ομάδες που παίρνει μέρος στις συζητήσεις.

Το σενάριο περί συγχώνευσης των δύο διοργανώσεων κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν μήνες στο Ισραήλ και τώρα η συνέχεια δίνεται από την Ισπανία, όπου η «La Opinion Malaga» και το «Sportando» αναφέρονται στις εξελίξεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ισπανικά ΜΜΕ, το BCL μίλησε με 11 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η ΑΕΚ που εκπροσωπήθηκε από τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο, για τις διαπραγματεύσεις με το Eurocup και το πλάνο που υπάρχει ώστε οι δύο διοργανώσεις να γίνουν μία.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι η οριστική συμφωνία για τη συγχώνευση είναι πολύ κοντά, χωρίς να αναφέρει όμως λεπτομέρειες, συγκεκριμένες ημερομηνίες δηλαδή. Αυτό, προφανώς, θα συμβεί μόνο όταν οι εμπλεκόμενες πλευρές δώσουν τα χέρια, με τις ομάδες που συμμετέχουν στο Basketball Champions League να περιμένουν παράλληλα και την ανακοίνωση για το πού θα γίνει το φετινό Final 4.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments