Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε 2 ματς Πρωταθλήματος τα γκολ του είναι από το 70′ έως το 87′!

Ολυμπιακός: Σε 2 ματς Πρωταθλήματος τα γκολ του είναι από το 70′ έως το 87′!

Πηγή Φωτογραφίας: [367606] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία χρονικά του ματς στη Stoiximan Super League 1 όλα του τα γκολ τα βρήκε από το 70' έως το 87' για να πάρει δύο διαδοχικές νίκες.

Το έκανε με τον Αστέρα Τρίπολης και το ίδιο πράγμα συνέβη και με τον Παναιτωλικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό που βρέθηκε να χάνει στο γήπεδό του με 0-1 από τους Αρκάδες αλλά έκανε το 1-2 και που ήταν πίσω στο σκορ με τον Παναιτωλικό για να επικρατήσει με σκορ 1-2 (ξανά).

Αφήνοντας τα πρόσωπα στην άκρη ο Ολυμπιακός σε δύο σερί αναμετρήσεις στη Stoiximan Super League 1 έχει βρει και τα 4 του γκολ από το 70′ και μετά! Στον αγώνα με τον Αστέρα δόθηκε προς το τέλος του αγώνα πέναλτι μετά από VAR Check για μαρκάρισμα του Καρμόνα πάνω στον Ποντένσε. Στο 79′ ο Ελ Καμπί ευστόχησε από τα 11 βήματα για να κάνει το 1-1.

Στο 87′ ο Ελ Καμπί έκανε και το 2-1. Πάσα – τακουνάκι του Ποντένσε στον Ορτα, γύρισμα από τον Πορτογάλο και από κοντά ο Ελ Καμπί έκανε το 2-1. Άρα σε ένα διάστημα λιγότερο των 10 λεπτών βγήκαν τα 2 γκολ της ανατροπής.

Με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1 λίγο πιο νωρίς. Μία αλλαγή του στον αγώνα, ο Ζέλσον Μαρτίνς, ήταν εκείνος που έκανε το 1-1. Πήρε τη μπάλα στο 72′ μετά την πάσα του Ποντένσε (την κίνηση και την πάσα του Πορτογάλου προς τον Τσικίνιο που έβγαλε μετά για τον Ζέλσον), έκανε το σουτ με τον Τορεχόν να βάζει το πόδι του, να αλλάζει την πορεία της μπάλας και να μπαίνει γκολ.

Στο 79ο λεπτό ο Ελ Καμπί έκανε όλη τη δουλειά μόνος του για το 1-2. Έκλεψε από τον Μαλή, πέρασε τον Τσάβες και έκανε το γύρισμα με τον Στάγιτς να πηγαίνει για κόψιμο αλλά η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των Αγρινιωτών. Πάλι σε ένα χρονικό διάστημα λιγότερο των 10 λεπτών οι Πειραιώτες σκόραραν δύο φορές.

Η διαφορά είναι πώς ο ίδιος παίκτης (ο Ελ Καμπί) στο ένα ματς έχει κάνει το 1-1 στο 79′ και στο άλλο στο ίδιο λεπτό το 1-2. Φυσικά ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ είπε πολύ σωστά μετά τον αγώνα του Αγρινίου πώς «στο ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζεις ένα αντίπαλο εξαιτίας των λαθών που κάνει ο αντίπαλος ή χάνεις ένα παιχνίδι από τα λάθη που κάνεις εσύ.

Τώρα πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου γιατί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελ Καμπί είναι ιδιαίτερα έξυπνος ποδοσφαιριστής όχι μόνο γιατί έκλεψε την μπάλα αλλά συνέχισε σωστά και σκόραρε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χρειάστηκε να γυρίσουμε το σκορ για να κερδίσουμε, αλλά κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε με αυτό αν δεν είμαστε όπως είπα και πριν προσεκτικοί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments