Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές ενόψει Λαμίας

ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές ενόψει Λαμίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις (29.02) στη Νέα Μεσημβρία,

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις (29.02) στη Νέα Μεσημβρία,

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις (29.02) στη Νέα Μεσημβρία, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπάμπα, Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και είναι ξανά στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Οι Μιχαηλίδης, Σάστρε και Τροστ – Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Τάισον, που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments