Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν θέλω να με θυμούνται το κορίτσι με τα ωραία οπίσθια έχω και πτυχίο»

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν θέλω να με θυμούνται το κορίτσι με τα ωραία οπίσθια έχω και πτυχίο»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/elena_mariposa

«Δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Η Έλενα Κρεμλίδου ανάρτησε πριν από λίγες μέρες, φωτογραφίες από την αποφοίτησή της σε ιδιωτική σχολή, με την instagrammer να ποζάρει με το πτυχίο της χαμογελαστή.

Η ίδια μίλησε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Breakfast@star», κάνοντας, μεταξύ άλλων και μια αναφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Mariposa Kremlidou (@elena_mariposa)

Αρχικά, η Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Σπουδάζω σχεδόν 9 χρόνια. Τέσσερα με πέντε χρόνια πάλευα την πρώτη μου σχολή στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω».

Όταν η ρεπόρτερ της ανέφερε, ότι «έχει τα πιο ωραία οπίσθια στην ελληνική τηλεόραση», η Έλενα Κρεμλίδου της απάντησε: «Είπα απλά να αλλάξω ταυτότητα γιατί δεν είμαι μόνο τα οπίσθια. Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα ωραίο καλλίγραμμο σώμα, απλά από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια».

Οι φωτογραφίες της με το πτυχίο

Μέσα από το περοσωπικό της προφίλ στην πλατφόρμα, η Έλενα Κρεμλίδου ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα με την ίδια να κρατάει τον πάπυρο του πτυχίου και να φωτογραφίζεται πλάι στους ανθρώπους από το περιβάλλον της, που πήγαν στην αποφοίτησή της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η instagrammer έγραψε, μεταξύ άλλων: «Πόσο χαρούμενη και περήφανη είμαι για το πτυχίο μου! Μετά από σχεδόν 8 χρόνια σπουδών* επιτέλους έχω ένα αποδεικτικό μερικών εκ των κόπων μου και πέταξα και το πολυπόθητο καπέλο! 🥹 Πτυχιούχος Business Marketing (Management) class of 2023. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!

*8 χρόνια σπουδών: 4 χρόνια πάλεψα με την σχολή που πέρασα με τις πανελλήνιες αλλα δεν τελείωσα πριν αρχίσω το προπτυχιακό μου στο κολέγιο & 3+1 χρόνια η σχολή μου εδώ (το+1 ήρθε λόγω του Survivor)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments