Πολιτική

Ανακοινώνεται το νέο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ με σφραγίδα Κασσελάκη

Ανακοινώνεται το νέο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ με σφραγίδα Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [367454] 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πρόσωπο - έκπληξη για τα οργανωτικά θέματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το όργανο θα έχει διεύρυνση σύνθεση.

Η Ράνια Σβίγκου παραμένει Γραμματέας, ο Νίκος Παππάς θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, ενώ θα μετέχει και η Όλγα Γεροβασίλη.

Με βάση τους ίδιους κύκλους πληροφόρησης, πρόσωπο – έκπληξη αναμένεται να αναλάβει τα οργανωτικά του κόμματος.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ο σύζυγός του κ. Τάιλερ αναμένεται να κάνουν μια σύντομη απόδραση το Σαββατοκύριακο και να αποφασίσουν με ηρεμία πώς θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα χωρίς πιέσεις από τις εσωτερικές εξελίξεις του κόμματος. Τ

Την ίδια στιγμή, τα ηγετικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένα από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll. Και αυτό γιατί, παρά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και με μεγάλο ποσοστό, το κόμμα βρίσκεται καθηλωμένο στην τρίτη θέση, και μάλιστα, δύο ποσοστιαίες μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Όπως λένε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ εδραιωθεί στην τρίτη θέση, η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την αξιωματική αντιπολίτευση. Στην Κουμουνδούρου δυσκολεύονται να καταλήξουν στις αλλαγές που θέλουν, καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Και ενώ η Κεντρική Επιτροπή, η οποία αποφασίζει για τη νέα πολιτική γραμματεία και τον νέο γραμματέα του κόμματος, δεν συνεδριάζει τις Κυριακές, το όλο θέμα είναι στον αέρα.

Παράλληλα, υπάρχει ένα μεγάλο δίλημμα για το ποιος θα αντικαταστήσει την Δώρα Αυγέρη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη από το χώρο της δημοσιογραφίας και κομματικά στελέχη ακούγονται για τη θέση αυτή.

Κασσελάκης: Θα γίνω σίγουρα πρωθυπουργός

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή αφιέρωσε πάνω από μία ώρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλες τις προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του, δήλωσε πως στις ευρωεκλογές θα πάρει «πολύ πάνω από 17%» και διαβεβαίωσε τον παρουσιαστή ότι θα γίνει σίγουρα πρωθυπουργός.

«Πιστεύω ότι θα γίνω πρωθυπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγίνει πλειοψηφική δύναμη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Παύλο Πολάκη, που απείχε από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο. «Έχω καλή σχέση με τον Παύλο Πολάκη» απάντησε, ενώ πρόσθεσε: «Έχω ένα σχέδιο, θα το εκτελέσω, προφανώς θα υπάρξουν αλλαγές».

«Στη μητέρα του Παύλου βλέπω την Κρητικιά γιαγιά μου που με μεγάλωσε» συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Έχουμε άλλο στυλ, αλλά ο Παύλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, έχει κάνει πολλή δουλειά στη διαφάνεια και στην υγεία» είπε. «Έκανε μεγάλο λάθος» σημείωσε για τη στάση του Παύλου Πολάκη στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο. «Ο νομός Χανίων είναι υπέρ της ισότητας στον γάμο» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments