Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ποιοι παραμένουν εκτός για το ματς με τον Άρη

ΑΕΚ: Ποιοι παραμένουν εκτός για το ματς με τον Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ακόμη μία σημαντική επιστροφή στην ΑΕΚ! Μετά τον Λάζαρο Ρότα που επέστρεψε χθες στο κανονικό πρόγραμμα, το ίδιο έγινε σήμερα (1/3) και με τον Άρολντ Μουκουντί που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Άρολντ Μουκουντί έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι διαθέσιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ακόμη μία σημαντική επιστροφή στην ΑΕΚ! Μετά τον Λάζαρο Ρότα που επέστρεψε χθες στο κανονικό πρόγραμμα, το ίδιο έγινε σήμερα (1/3) και με τον Άρολντ Μουκουντί που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο διεθνής στόπερ προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον Άρη. Μοιάζει δύσκολο πάντως να υπολογίζεται για βασικός αφού έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ περισσότερους από δύο μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Μουκουντί έπαιξε τελευταία φορά στο ματς με τον Πανσερραϊκό στις 21 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στην αποστολή του Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής του ομάδας επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και έτσι έμεινε χωρίς παιχνίδι με την ΑΕΚ μέσα στο 2024.

Πλέον, οι μοναδικοί που παραμένουν εκτός είναι οι Γκατσίνοβιτς και Ζίνι ενώ μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός που τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα, έπαιξε χθες 90λεπτο με την ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ώστε να βρει ρυθμό πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments