Αθλητισμός

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τα χρειάστηκε στο “City Ground” κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ [0-1]

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τα χρειάστηκε στο “City Ground” κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ [0-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram liverpool fc, Η Λίβερπουλ τα χρειάστηκε στο “City Ground” κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Ντάργουϊν Νούνιες τη λύτρωσε στο 90’+9′ και οι “κόκκινοι” του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζουν ακάθεκτοι στην κορυφή.

Με γκολ του Ουρουγουανού επιθετικού στο 90’+9′ οι “κόκκινοι” έφυγαν με το τρίποντο από το “City Ground”, επικρατώντας με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Λίβερπουλ τα χρειάστηκε στο “City Ground” κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο Ντάργουϊν Νούνιες τη λύτρωσε στο 90’+9′ και οι “κόκκινοι” του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζουν ακάθεκτοι στην κορυφή.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 0-1

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο “City Ground”, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να γίνει απειλητική, αλλά δυσκολευόταν να “σπάσει” τις γραμμές της Νότιγχαμ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 23′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Ελάνγκα να φεύγει μόνος του στην κόντρα μετά από μακρινή μπαλιά και τον Κέλεχερ να του λέει σωτήρια “όχι” στο τετ α τετ. Οι “κόκκινοι” στο 27′ απάντησαν, με τον Μουρίγιο να βάζει την κόντρα στον Ντίας από πολύ κοντά και να σώζει ένα σχεδόν βέβαιο γκολ. Ο ρυθμός ανέβηκε, η Φόρεστ έπαιζε με θάρρος και έψαχνε τις ευκαιρίες στην πλάτη της άμυνας της Λίβερπουλ, αλλά οι δύο ομάδες γκολ δεν βρήκαν και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με “λευκή” ισοπαλία.

Οι “κόκκινοι” ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να πιέσουν και να βρουν το γκολ, με την Φόρεστ όμως να κλείνει καλά τους χώρους και να κρατάει το μηδέν. Στο 66′ ο Χάντσον-Οντόι γύρισε την μπάλα, αλλά το πλασέ του Ελάνγκα με το αριστερό πέρασε μόλις άουτ, με τους γηπεδούχους να χάνουν καλή στιγμή για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 90+5′ ο Σελς έκανε τρομερή επέμβαση, ο Μουρίγιο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, με τον κίπερ της Φόρεστ να κρατάει το μηδέν. Οι απίθανοι “κόκκινοι όμως βρήκαν “χρυσό” τέρμα στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΜακΆλιστερ έκανε φοβερή σέντρα και ο Νούνιες με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments