Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεκτό το αίτημα για αλλαγή παρατηρητή της ΔΕΑΒ

Ολυμπιακός: Δεκτό το αίτημα για αλλαγή παρατηρητή της ΔΕΑΒ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και τον υπουργό επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, μέσω της οποίας ζητούσε την αλλαγή του παρατηρητή της ΔΕΑΒ που είχε οριστεί για το ματς με τον Βόλο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Έφερε αποτέλεσμα η επιστολή της ΠΑΕ με την οποία ζητούσε αντικατάσταση του παρατηρητή ΔΕΑΒ για το ματς με τον Βόλο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και τον υπουργό επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, μέσω της οποίας ζητούσε την αλλαγή του παρατηρητή της ΔΕΑΒ που είχε οριστεί για το ματς με τον Βόλο.

Την αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της Super League, πρώτο ματς με κόσμο σε εγχώρια διοργάνωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από περίπου τέσσερις μήνες. Το αίτημα αυτό των «ερυθρόλευκων», εισακούστηκε.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, άμεσα προχωρά στην αντικατάσταση του παρατηρητή που είχε αρχικά οριστεί.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο