Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Με μοναδικό στόχο τη νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη στο φινάλε της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Οι “πράσινοι” θα προπονηθούν αύριο το μεσημέρι στο Κορωπί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο Κρήτης.

Ως γνωστόν, ο τιμωρημένος Αράο θα είναι εκτός, ενώ επιστρέφει ο Τζούριτσιτς μετά τον τραυματισμό του.

Σε ό, τι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Φατίχ Τερίμ, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σένκεφελντ, Ούγκο. Αριστερά θα παίξει ο Μλαντένοβιτς και δεξιά ο Κώτσιρας.

Ρούμπεν και Ζέκα διεκδικούν μια θέση στη μεσαία γραμμή και οι άλλοι δυο θα είναι οι Τσέριν, Μπακασέτας. Δεξιά θα παίξει ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments