Αθλητισμός

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή στη Γιουνάιτεντ [3-1]

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή στη Γιουνάιτεντ [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram mancity, Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς με γκολάρα του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Σίτι όμως με δύο γκολ του Φόντεν και ένα του Χάαλαντ επικράτησε με 3-1 στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Premier League και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Στο -1 από την κορυφή η ομάδα του Γκουαρδιόλα που νίκησε με 3-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς με γκολάρα του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Σίτι όμως με δύο γκολ του Φόντεν και ένα του Χάαλαντ επικράτησε με 3-1 στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Premier League και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ άρχισε ιδανικά για τη Γιουνάιτεντ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον κεραυνό του Ράσφορντ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Έντερσον. Η Σίτι, όμως, δεν πανικοβλήθηκε καλά και αντέδρασε σωστά, υπό την έννοια πως δεν δημιούργησε τις ευκαιρίες, μεγάλες μάλιστα, για να ισοφαρίσει αλλά ο Ονάνα ήταν εκεί όσες φορές χρειάστηκε και κρατούσε το 0-1.

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, στο β’ μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 56′ ήταν η σειρά του Φόντεν να βάλει γκολάρα με σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Ονάνα, για το 1-1. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε στη συνέχεια να ελέγξει τον ρυθμό και «πάγωσε» το παιχνίδι μετά την ισοφάριση, η Σίτι όμως κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Στο 80′, σε μια φάση που οι παίκτες του Γκουαρδιόλα συνεργάστηκαν ωραία, ο Φόντεν τελείωσε τη φάση για το 2-1 με το δεύτερό του γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 91′ από τον Χάαλαντ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Άμραμπατ. Έτσι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι σταθερά στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ ενώ αυτή του Έρικ Τεν Χαγκ έμεινε στο -11 από την 4η θέση και η έξοδος στο Champions League μοιάζει πάρα πολύ δύσκολη πλέον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments