Ελλάδα

Συγκλονίζει ο Ιωάννης που τρέχει στον δρόμο μνήμης με την εικόνα της Βάιας

Συγκλονίζει ο Ιωάννης που τρέχει στον δρόμο μνήμης με την εικόνα της Βάιας

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ERT News /Show Σαββατοκύριακο από τις 6

Είναι δρόμος για να τιμηθεί η μνήμη των ανθρώπων που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την 28η Φεβρουαρίου του 2023

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από τους άλλους, χωρίς πρωτιές, χωρίς βραβεύσεις, χωρίς μετάλλια… Ένας δρόμος μνήμης. Αυτός είναι ο αγώνας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής έξω από τη Λάρισα στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Ένας δρόμος για να τιμηθεί η μνήμη των «παιδιών» και των «ανθρώπων» μας που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την 28η Φεβρουαρίου του 2023.

Εκατοντάδες δρομείς, θα διανύσουν απόσταση 30χλμ. με σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο του πρώην εργοστασίου Ζαχάρεως και τερματισμό στο «σημείο μηδέν» του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη των 57 ψυχών. Στο σημείο μηδέν θα δοθούν σε όλους λουλούδια και κεριά στην μνήμη των συνανθρώπων μας.

Μαζί τους, στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής προς το «σημείο μηδέν» θα μπορούν όσοι θέλουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν (παιδιά, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το τρέξιμο αλλά θέλουν να συμμετέχουν με αυτόν τον συμβολικό τρόπο), να βαδίσουν την απόσταση.

πηγή: onlarissa

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments