Αθλητισμός

Ετοιμάζεται για τον τελικό ο Άρης!

Ετοιμάζεται για τον τελικό ο Άρης!

Πηγή Φωτογραφίας: [367738] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα του Μάντζιου, παρά το ροτέισον, έδειξε χαρακτήρα και αρνήθηκε να χάσει κόντρα στην ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ επικεντρώνει, πλέον, την προσοχή της στον πολύ σημαντικό ημιτελικό της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άρης είχε το μυαλό του, όπως ήταν λογικό, στον κρίσιμο ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του χθεσινού (3/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτό, όμως, δεν σήμαινε σε καμία περίπτωση ότι δεν θα έπαιζε για τη νίκη. Όπως και έκανε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Ο Άρης το πίστεψε, το πάλεψε και δικαιώθηκε στο τέλος, καθώς ισοφάρισε με το πέναλτι του Μορόν στις καθυστερήσεις.

Μιας και μιλάμε για πέναλτι, απίστευτο, πραγματικά αυτό που έγινε στη φάση στην οποία υποδείχτηκε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, στη μονομαχία του Άμραμπατ με τον Μοντόγια. Αρχικά ο παίκτης της ΑΕΚ τραβάει παρατεταμένα από τη φανέλα τον Ισπανό αμυντικό, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το μαρκάρισμα του τελευταίου.

Ο Σιδηρόπουλος υποδεικνύει πέναλτι και από το VAR δεν τον στέλνουν να εξετάσει τη φάση, κάτι που έγινε στο 85΄, όταν και αρχικά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Άρη στο μαρκάρισμα του Πινέδα στον Μορόν, στη συνέχεια, όμως, ο Σιδηρόπουλος, αφού ξαναείδε τη φάση, πήρε την απόφαση του πίσω.

Ο Άρης λίγο έλειψε να πληρώσει, επίσης και τα λάθη που έκανε στο δεύτερο και το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων. Έδειξε, όμως, πίστη, κυνήγησε την ισοφάριση παρά το ψυχολογικό σοκ και τα κατάφερε, χάρη στη λάθος αντίδραση του Βίντα και το πέναλτι του Μορόν.

Η ομάδα του Μάντζιου πήρε ψυχολογία από τον τρόπο με τον οποίον ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ και τώρα ετοιμάζεται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της, μέχρι τώρα, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό.

Ο Άρης, που έχει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα στο Αγρίνιο, θα πρέπει δυνατά και να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το παιχνίδι. Με τη συμπαράσταση των οπαδών του, που αναμένεται να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στην προσπάθεια της για την πρόκριση.

ΥΓ. Ο Άρης μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό έριξε και την ΑΕΚ από την κορυφή της βαθμολογίας. Με το ίδιο πάθος και την ίδια μαχητικότητα θα αντιμετωπίσουν και τα ματς των πλέι οφ οι παίκτες του.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Πηγή: to10.gr//ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments