Ελλάδα

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Φοβάται, δεν κοιμάται», συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης -Πώς σώθηκε

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Φοβάται, δεν κοιμάται», συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης -Πώς σώθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού/ ifimerida.gr

Το κορίτσι ανέκτησε ευτυχώς τις αισθήσεις του, όμως αυτό που φοβούνται οι γιατροί είναι το διάφραγμα διότι ακόμα παίρνει ανάσα με μηχάνημα.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 22χρονη που δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3), μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών, ενώ συγκλονίζει ο πατέρας της λέγοντας ότι η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια.

Ο 33χρονος Ιρακινός δράστης που μαχαίρωσε την κοπέλα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας αψηφώντας τον κόσμο που έκανε τη βόλτα του, θα οδηγηθεί σήμερα (4/3) ή την Τρίτη στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρακινός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι η κοπέλα ήταν «κατάσκοπος και «τον παρακολουθούσε». «Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης: «Η κόρη μου φοβάται να μείνει μόνη τα βράδια»

Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας της 22χρονης που ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», είπε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, είπε για την κατάσταση της υγείας της: «Μπήκα χθες (σ.σ. Σάββατο) 15 λεπτά και την είδα. Έχει ξυπνήσει. Λίγο τώρα καλύτερα είναι. Μιλήσαμε λίγο εκεί όσο μας άφησαν. Είναι αισιόδοξοι αλλά αυτό που φοβούνται είναι το διάφραγμα, γιατί ακόμα παίρνει ανάσα με το μηχάνημα. Δεν μπορεί από το διάφραγμα να ανασάνει καλά».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του από τη μια στιγμή στην άλλη χρειάστηκε να «παλέψει» για την ζωή της, και μάλιστα άνευ λόγου κι αιτίας.

Η ερώτηση της 22χρονης για τον δράστη

Όσον αφορά στα πρώτα της λόγια με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (2/3), ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Το σακίδιο που φορούσε στη πλάτη έσωσε την 22χρονη

Σύμφωνα με το Mega, συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης σχετικά με τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ήταν σκισμένα από τις μαχαιριές και γεμάτα αίματα.

Οι γιατροί θεωρούν πως την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη, καθώς το μαχαίρι του Ιρακινού την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς την καρδιά.

Ο Ιρακινός δράστης είχε ένα 24ωρο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρακινός δράστης, έφτασε μέσω Σερβίας μια μέρα πριν την επίθεση στη χώρα μας έχοντας γερμανικό διαβατήριο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας με το μαχαίρι στο χέρι για αρκετά μέτρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments