Ελλάδα

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του δράστη του φονικού στη Νίκαια – Απειλούσε κόρη και γαμπρό

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του δράστη του φονικού στη Νίκαια – Απειλούσε κόρη και γαμπρό

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Αδιανόητα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία στη Νίκαια με τον πεθερό να σκοτώνει εν ψυχρώ το γαμπρό και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Το εξιτήριο από το ψυχιατρείο και η καραμπίνα που ποτέ δεν του ζήτησαν να παραδώσει

Αδιανόητα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία στη Νίκαια με τον πεθερό να σκοτώνει εν ψυχρώ το γαμπρό και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Τόσο η πρώην σύζυγος, όσο και η κόρη του δολοφόνου και αυτόχειρα κάνουν λόγο για ένα προμελετημένο έγκλημα, αν συνυπολογίσει κανείς και τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκπομπή «αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR παρουσίασε τις αναρτήσεις του δράστη στο Facebook με τις οποίες απειλούσε ανοικτά τόσο το γαμπρό του, όσο και την κόρη του τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για την εγκατάλειψη από τη σύζυγό του.

Ο 64χρονος έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει την κόρη του «Κατάπτυστη, βδελυρή και διαβολική».

«Τις ημέρες της βάπτισης του γιου της, ασκώντας αφόρητη ψυχολογική πίεση στη μητέρα της κι εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της στον εγγονό μας, κατάφερε να διαλύσει τον γάμο των γονιών της, ύστερα από 42 χρόνια ευτυχισμένης συνύπαρξης», έγραφε ο δράστης και συνέχιζε το παραλήρημά του ως εξής:

«Με ποταπό και ωφελιμιστικό σκοπό για να έχει τη μάνα της δούλα στο σπίτι της, να της μαγειρεύει, να της σιδερώνει, να της σφουγγαρίζει το σπίτι κτλ. Όμως περισσότερο για να της προσέχει το μωρό όταν λήξει η άδεια μητρότητας και κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να επιστρέψει στην εργασία της. Ελπίζω κι εύχομαι όταν ενηλικιωθεί το παιδί της, να τη ανταποδώσει στο ακέραιο αυτές τις «αγαθοεργίες» της».

Μάλιστα σε άλλη ανάρτηση είχε δημοσιοποιήσει το εξιτήριό του από το ψυχιατρικό κατάστημα στο οποίο νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες, με τους γιατρούς να θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω νοσηλεία, καθώς έκριναν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα.

«Η μοναχοκόρη μου με συνενόχους τον σύζυγό της και τη γυναίκα μου, κι αφού τους έχει καταστήσει πλήρως άβουλα όργανά της και ταπεινά ενεργούμενα, με τερατώδη ανήθικα και άτιμα ψεύδη, κατάφεραν να εκδώσουν εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό μου σε δημόσιο ψυχιατρικό κατάστημα, με ανίερο στόχο και αποκλειστικό σκοπό τον βάναυσο διασυρμό της προσωπικότητάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σ την ανάρτησή του.

Σε άλλο σημείο το μίσος προς την κόρη του και το γαμπρό του είναι έκδηλο αφού ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας αναφέρει: «Περιμένω νέες κατηγορίες περί παιδεραστίας, περί εμπορίου ναρκωτικών, περί μαστροπείας, περί παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, κτλ, και από των οποίων επαγγελμάτων τα κέρδη την ανάθρεψα, την χαρτζιλίκωνα και τη σπούδασα. Και μια εύλογη απορία: Αν αντί για τα γ@ρίδια που έριξα στον γαμπρό μου Στέλιο, όταν πολύ κυνικά μου ανακοίνωσε στο τηλέφωνο ότι με χώρισαν επιτέλους από τη γυναίκα μου, του έλεγα μόνο τη γνωστή νεοελληνική έκφραση «όπου σε συναντήσω θα σε γ…» τι εισαγγελική παραγγελία θα επεδίωκε;»Η πρώην σύζυγος και η κόρη του δράστη επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς για το γεγονός ότι υπέγραψαν τον Αύγουστο του 2020 το εξιτήριό του από το ψυχιατρείο, λέγοντάς τους ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, απλά είναι ένας κακός άνθρωπος, παράλληλα κατήγγειλαν πως ενώ είχαν ενημερώσει τις αρχές ότι είχε στην κατοχή του καραμπίνα, όταν έκαναν την καταγγελία πριν τέσσερα χρόνια, οι αστυνομικοί δεν του ζήτησαν να την παραδώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments