Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης

Πηγή Φωτογραφίας: [367240] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλο του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (19:00 - CosmoteSports 3) έχοντας το προβάδισμα (1-0) από το πρώτο παιχνίδι.

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «πράσινοι» περιμένουν τον νικητή του άλλου ζευγαριού για να δουν ποια ομάδα θα βρουν απέναντι του.

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00 – CosmoteSports 3) έχοντας το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι (1-0) στο Αγρίνιο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να προστατέψει το υπέρ της σκορ στην έδρα της και να πάει σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά από το 2010 όταν αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει όλα τα όπλα μαζί του και στην αποστολή είναι οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη ψάχνει μία ιστορική υπέρβαση για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Μαλλή όσο και τον Λιάβα αλλά και τους Μπαλαντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη και Μπάμποκ. Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments