Αθλητισμός

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν κακή νύχτα»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν κακή νύχτα»

Πηγή Φωτογραφίας: [367834] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε με 1-4 και πλέον αναζητά ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Σερβίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά το ματς, κάνοντας λόγο για μία κακή νύχτα μιλώντας στην Cosmote TV.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

«Νομίζω ήταν μια κακή νύχτα γενικά. Η Μακάμπι πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και σε τρεις προσπάθειες της σκόραρε τρία τέρματα».

Την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Europa Conference League.

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τους Ισραηλινούς, που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (Ζάχαβι 5’, Σαχάρ 9’). Οι Πειραιώτες μείωσαν με τον Ελ Κααμπί (13’), αλλά η Μακάμπι πέτυχε δύο ακόμα γκολ (Ζαχάβι 30’, Πέρετζ 74’) και έφτασε στο 4-1, που της δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία.

Η «κατάρα» χτύπησε και πάλι τον Ολυμπιακό, που έχει κάκιστη παράδοση απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ, με τους Ερυθρόλευκους να καλούνται πλέον να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Μακάμπι και να κοιτάξουν το εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό (10/3), για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments