Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Άρης: Με Τζούρασεκ και Βερστράτε στην αποστολή οι κιτρινόμαυροι

ΠΑΟΚ Άρης: Με Τζούρασεκ και Βερστράτε στην αποστολή οι κιτρινόμαυροι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Κροάτης μέσος και ο Βέλγος χαφ επέστρεψαν στην αποστολή των κιτρινόμαυρων ενόψει του εκτός έδρας αυριανού (10/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Κροάτης μέσος και ο Βέλγος χαφ επέστρεψαν στην αποστολή των κιτρινόμαυρων ενόψει του εκτός έδρας αυριανού (10/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι Βερστράτε και Τζούρασεκ είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (10/3) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι δυο ποδοσφαιριστές, που είχαν μείνει εκτός από τον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, επέστρεψαν στις επιλογές του Άκη Μάντζιου. Αντίθετα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημαα τραυματισμού του ο Πάρντο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (10/03), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments