Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Άρης: Ποια τα σχέδια Λουτσέσκου – Μάντζιου για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ Άρης: Ποια τα σχέδια Λουτσέσκου – Μάντζιου για το ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: [366289] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται στις 21:00 στην άδεια Τούμπα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Στην Τούμπα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ περιμένει τον Άρη με τις δυο ομάδες να έχουν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις και να έρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν τα κατάφεραν στο Ζάγκρεμπ, γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Ντιναμό και θα χρειαστεί να κάνουν στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη ανατροπή την ερχόμενη Πέμπτη (14/3, 19:45) εφόσον επιθυμούν να φτάσουν στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Χαριλάου ωστόσο πανηγύρισαν μετά από 14 χρόνια την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στις 18 Μαΐου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια από τον ΠΑΟΚ (0-0 στην Τούμπα και 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ένα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και να έχει επίσης να διαχειριστεί το γεγονός ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Ντεσπόντοφ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Ζουλ, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία – Σαβέριο, Ανσαριφάρντ, Παναγίδης.

Διαιτητής: Ομπρένοβιτς

Βοηθοί: Πραπρότνικ, Κορντέζ

VAR: Μπόροσακ, Νικολακάκης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League:  

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

17:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ 20:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 21:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments