Πολιτική

Παππάς για Novartis: Φταίει ο «τότε ΣΥΡΙΖΑ», εμείς κάναμε αυτοκριτική

Παππάς για Novartis: Φταίει ο «τότε ΣΥΡΙΖΑ», εμείς κάναμε αυτοκριτική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στην εξήγηση ότι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ του 2016 και άλλο ο σημερινός προέβη ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Παππάς, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της Novartis.

«Υπάρχει ο τότε ΣΥΡΙΖΑ και ο τώρα ΣΥΡΙΖΑ»; ρώτησαν οι δημοσιογράφοι

Στην εξήγηση ότι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ του 2016 και άλλο ο σημερινός προέβη ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Παππάς, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Παππάς απαντώντας στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη για τα mea culpa του Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπαν οι Σταύρος Κοντονής και Στέλιος Κούλογλου για «παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης και πολιτική απόφαση που οδήγησε στο στήσιμο της υπόθεσης Novartis», είπε ότι αυτά ήταν έργα του «τότε ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν ήμασταν στον ΣΥΡΙΖΑ τότε».

«Υπάρχει ο τότε ΣΥΡΙΖΑ και ο τώρα ΣΥΡΙΖΑ»; ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

«Προφανώς, σήμερα είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει κάνει την αυτοκριτική του και προχωράει σε ένα καινούριο δρόμο», ήταν η απάντηση του κ. Παππά.

Στο ερώτημα «Αποδέχεστε ότι ο τότε ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να βάλει 10 πολιτικούς αντιπάλους στη φυλακή;», ο κ. Παππάς απάντησε:

«Εγώ θεωρώ ότι η πρόθεση ήταν αγαθή και σωστή, η διερεύνηση δηλαδή αυτού του μεγάλου σκανδάλου. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαχείριση και το γεγονός ενδεχομένως ότι κάποια από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν δεν έπρεπε ποτέ να μπουν στο κάδρο, προφανώς σε αυτό το κομμάτι, συμφωνώ».

Στο ερώτημα «Δηλαδή κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν γιατί ενδεχομένως κάποιοι ήθελαν να στήσουν πολιτικές καριέρες, αυτό εννοείτε;», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Είπα ότι δεν υπήρχαν ενδεχομένως επαρκή στοιχεία για να μπουν κάποιοι άνθρωποι στο κάδρο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments