Ελλάδα

Παίκτρια στο Cash Or Trash πήγε το σπανιότερο κόσμημα στην εκπομπή: Έσπασε κάθε ρεκόρ η προσφορά

Παίκτρια στο Cash Or Trash πήγε το σπανιότερο κόσμημα στην εκπομπή: Έσπασε κάθε ρεκόρ η προσφορά

Πηγή Φωτογραφίας: youfly.com

Το σπανιότερο κόσμημα που έχει περάσει από το Cash or Trash παρουσίασε η Βίκυ με τον εκτιμητή να εκτιμητή να εντυπωσιάζεται.

Ένα εντυπωσιακό αντικείμενο παρουσίασε στο Crash or Trash η Βίκυ από τη Νέα Μάκρη. Πρόκειται για ένα κόσμημα Ζολώτα 18 καρατίων, το οποίο ανήκει σε έναν από τους σημαντικότερους οίκους κοσμημάτων. Η αξία του κοσμήματος ανέβηκε ακόμα πιο πολύ καθώς είχε επάνω και την υπογραφή του οίκου.

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό κολιέ αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Ίσως το σπανιότερο κολιέ που έχουμε εκτιμήσει στο Cash or Trash κι ίσως και το σπανιότερο κόσμημα», είπε ο εκτιμητής της εκπομπής του STAR, με την Βίκυ να γνωρίζει πολύ καλά την αξία του αντικειμένου της.

«Είναι ένα κολιέ ενός από τους πιο σημαντικούς ελληνικούς οίκους κοσμημάτων και ένας από τους παλαιότερους. Ζολώτας, 1895 ξεκινάει η ιστορία αυτού του οίκου στη νεοκλασική Αθήνα και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς εικαστικούς, καλλιτέχνες, σχεδιαστές. Είναι γνωστός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε.

«Είναι ένα βαρύ κόσμημα. Σήμερα τα κοσμήματα που κατασκευάζονται είναι πολύ μικρότερα», συμπλήρωσε με την Δέσποινα Μοιραράκη να δείχνει εντυπωσιασμένη. «Βίκυ θα ακούσεις την μεγαλύτερη εκτίμηση που έχει ακουστεί στα τρία χρόνια του Crash or Trash», συμπλήρωσε ο εκτιμητής με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Να σου θυμίσω ότι η μεγαλύτερη εκτίμηση ως τώρα είναι 6.250 για μία μηχανή BMW».

Ο εκτιμητής έκρινε πως η αξία του κοσμήματος Ζολώτα είναι 6.600 ευρώ, ποσό ρεκόρ για την εκπομπή, αφού πρώτη φορά ακούγεται τόση μεγάλη εκτίμηση για ένα αντικείμενο του Cash or Trash. Το ίδιο ίσχυσε και για την προσφορά, η οποία έφτασε στις 7.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments