Αθλητισμός

Βούτσεβιτς: Στην αποκάλυψη για το ποια ομάδα υποστηρίζει στο αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Βούτσεβιτς: Στην αποκάλυψη για το ποια ομάδα υποστηρίζει στο αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)

Ποια ομάδα θα υποστηρίξει απόψε (19:45) στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Νίκολα Βούτσεβιτς...

Στην αποκάλυψη για το ποια ομάδα υποστηρίζει στο αποψινό (14/3, 19:45) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, προέβη ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βούτσεβιτς στο «Amerikanos 24»:

«Αν έχω την ευκαιρία να το παρακολουθήσω, μάλλον θα το παρακολουθήσω. Θέλω να πω, είναι πάντα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Προφανώς, σημαίνει πολλά για τους οπαδούς, όπως για τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν πίσω στη Σερβία. Οπότε ναι, θα είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθήσουμε», δήλωσε ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς.

«Αν μπορέσω να το παρακολουθήσω, θα το παρακολουθήσω σίγουρα. Προφανώς θα είμαι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να το κάνω αυτό. Αλλά ναι, θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Ξέρεις, προφανώς αυτό σε τέτοια παιχνίδια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι το φαβορί, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα το πάρει”, υπογράμμισε ο Μαυροβούνιος.

Ερωτηθείς για την EuroLeague και το Final Four, είπε: “Ναι, το παρακολουθώ. Ξέρεις, το παρακολουθώ πολύ. Και προφανώς η ομάδα που παρακολουθώ είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, οπότε… Δυστυχώς, δεν ήταν μια σπουδαία σεζόν για εμάς. Λίγο σκληρό, αλλά είναι αυτό που είναι. Αλλά ναι, είναι καλή σεζόν.

Πολλές καλές ομάδες, πολλές ομάδες που μπορούν να αγωνιστούν για το Final Four. Θα έλεγα ότι δεν είμαι μεγάλος φαν του Final Four, ακριβώς επειδή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι, μπορείς να έχεις μια κακή βραδιά ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξουν σε ένα σετ πλέι-οφ όπου θα κρίνεται στις 3 νίκες τουλάχιστον. Και τότε είναι που πραγματικά θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, ποιον βλέπω στο Final Four, νομίζω ότι προφανώς η Ρεάλ που παίζει υπέροχα όλη τη χρονιά, νομίζω ότι η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μπει εκεί μέσα. Η Μπαρτσελόνα έχει καλή ομάδα. Είχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά νομίζω ότι έχουν μια ευκαιρία. Και το Νο. 4… ίσως η Μονακό. Θέλω να πω, παίζουν πολύ καλά. Μονακό, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Βίρτους Μπολόνια, μου αρέσει πολύ. Έχουν παίξει καλά. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά, ειδικά από τότε που προστέθηκε ο Κέντρικ Ναν. Παίζει πολύ καλά οπότε νομίζω ότι έχουν μια ευκαιρία. Έχουν επίσης μια πολύ βαθιά ομάδα. Θα μπορούσαν να παίξουν πολύ καλά, ναι. Και η Αταμάν το έχει κερδίσει στο παρελθόν, οπότε ξέρει τι χρειάζεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments