Ελλάδα

Φοιτητικό συλλαλητήριο σε εξέλιξη – Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Φοιτητικό συλλαλητήριο σε εξέλιξη – Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Πηγή Φωτογραφίας: [368001] ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Κινητοποιήσεις για την Παιδεία πραγματοποιούνται και σήμερα σε μεγάλες πόλεις της χώρας. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, με τους φοιτητές να διεκδικούν δημόσιες και δωρεάν σπουδές και να αντιτίθενται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα τεθούν σε εφαρμογή σήμερα, 14 Μαρτίου, από  το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συνάθροισης – συγκέντρωσης και πορείας διαμαρτυρίας, φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών σωματείων, μαθητικών κοινοτήτων και άλλων συλλογικοτήτων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται, θα εφαρμοστούν κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments