Ελλάδα

Σοκαριστικό βίντεο ενδοοικογενειακής βίας: 45χρονη κακοποιούσε ανηλεώς τον σύζυγό της επί 20 χρόνια

Σοκαριστικό βίντεο ενδοοικογενειακής βίας: 45χρονη κακοποιούσε ανηλεώς τον σύζυγό της επί 20 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα έναν σύζυγο και δράστη την 45χρονη γυναίκα του, ο οποίος την ώρα που έσκυβε η γυναίκα του τον έβριζε και κρατούσε μαχαίρι στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια μιας ανηλεούς κακοποίησης διάρκειας 20 ετών.

Μια σκληρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε σε βίντεο που ζευγάρι από τη Βρετανία είχε βάλει για να καταγράφει τη γιαγιά, σε μια ασυνήθιστη υπόθεση, κατά την οποία 45χρονη κακοποιούσε επί 20 χρόνια τον σύζυγό της

Βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα έναν σύζυγο και δράστη την 45χρονη γυναίκα του, ο οποίος την ώρα που έσκυβε η γυναίκα του τον έβριζε και κρατούσε μαχαίρι στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια μιας ανηλεούς κακοποίησης διάρκειας 20 ετών.

Τα βίντεο από τις επιθέσεις της Sheree Spencer στον σύζυγό της Richard στο σπίτι τους, στο East Yorkshire, στη Βρετανία καταγράφηκαν από τις κάμερες που είχε εγκαταστήσει το ζευγάρι για να παρακολουθεί τα παιδιά του.

Αλλά ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η αντίδρασή της κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από την αστυνομία.

Τέσσερα χρόνια φυλάκισης στη 45χρονη που κακοποιούσε επί 20 χρόνια τον άνδρα της

Η 45χρονη γυναίκα φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια τον Μάρτιο του 2023, με τη δικαστή να της λέει: «Αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση χειριστικής συμπεριφοράς που έχω δει».

Σήμερα η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Sheree προσπάθησε να κινηθεί δικαστικά για να σταματήσει τη μετάδοση ενός ντοκιμαντέρ που περιγράφει το δράμα που έζησε ο άνδρας της.

Ο άνδρας μοιράστηκε την ιστορία του με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Η γυναίκα μου, ο θύτης μου: The Secret Footage», το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Σέρι προσπάθησε απεγνωσμένα να σταματήσει να μεταδίδονται στο ντοκιμαντέρ πλάνα από κάμερες του σπιτιού στις οποίες καταγράφονται οι επιθέσεις της.

Ο Ρίτσαρντ θεώρησε ότι το υλικό θα έπρεπε να προβληθεί για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το είδος της κακοποίησης που μπορεί να υποστούν οι άνδρες στην καθημερινή τους ζωή από βίαιες συντρόφους, αλλά η Σέρι προσπάθησε να το εμποδίσει.

«Η μετάδοση καθυστέρησε λόγω των νομικών προσφυγών για περίπου έξι μήνες, αλλά τώρα επιτέλους θα προβληθεί», δήλωσε ο κακοποιημένος σύζυγος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments