Αθλητισμός

Η Μπριζ δεν απαγορεύει στον ΠΑΟΚ να κάνει φιλόδοξα σχέδια!

Η Μπριζ δεν απαγορεύει στον ΠΑΟΚ να κάνει φιλόδοξα σχέδια!

Πηγή Φωτογραφίας: [368013] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Τι απέφυγε ο Δικεφάλος μέχρι και τον μεγάλο τελικό

Τι απέφυγε ο Δικεφάλος μέχρι και τον μεγάλο τελικό; Πρώτα από όλα έναν ενδεχόμενο εμφύλιο με τον Ολυμπιακό με ό,τι ιδιαιτερότητες θα μπορούσε να κρύβει ένα τέτοιο ζευγάρι, πρωτόγνωρο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όχι μόνο τους ερυθρόλευκους, αλλά και τρία από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μόνο στον τελικό μπορεί πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να βρεθεί αντιμέτωπη με την Άστον Βίλα, την Λιλ και την Φενέρμπαχτσε που έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό.

Ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο στο συναπάντημα του ΠΑΟΚ με τους Βέλγους είναι ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δυο ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν αποτελούσαν το βαρύ πυροβολικό της Λουντογκόρετς: ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ του Δικεφάλου και ο Ιγκόρ Τιάγκο, ο πρώτος σκόρερ φέτος της Κλαμπ Μπριζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Στο τέλος της ημέρας η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ που συνήθως έπεφτε με τον πιο ισχυρό από τους πιθανούς του αντιπάλους μοιάζει να είναι καλή. Καλή όσο και το δέντρο που προέκυψε για τον τελικό στην OPAP Arena με πιθανό αντίπαλο σε περίπτωση πρόκρισης του το νικητή από το ζευγάρι Βικτόρια Πλζεν- Φιορεντίνα.

Το ίδιο προφανώς μπορούν να ισχυρίζονται και οι Βέλγοι της Κλαμπ Μπριζ.

Το σίγουρο ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα που φτάνουν μέχρι και τον τελικό του φετινού Conference League….

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments