Lifestyle

Κασσελάκης από στρατό: «Θα κοιμηθώ με τους άλλους κανονικά – Ο,τι μου ζητηθεί θα το κάνω» [VID]

Κασσελάκης από στρατό: «Θα κοιμηθώ με τους άλλους κανονικά – Ο,τι μου ζητηθεί θα το κάνω» [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/skasselakis

Λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον Στρατό.

Στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε την τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης, μια συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.Λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον Στρατό.

Οταν ρωτήθηκε για τη γνωστή αγγαρεία στον στρατό με τον καθαρισμό της «Καλλιόπης», της τουαλέτας δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι το βρίσκει κάπως σεξιστικό και πρότεινε να αλλάξει όνομα «Ας το πουν Καλλιόπος ή Κούλης ξερω γω», είπε γελώντας.

View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Κάνοντας την πάσα για την συνέντευξη ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο απόσπασμα αυτό της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας: «Χιουμοριστικά το λέει, αλλά θα συζητηθεί πολιτικά αυτό. Θεωρώ ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων».

«Πήγε πολύ καλά στη Θήβα, η υποδοχή πήγε πιο θερμά από όσο περίμενα. Πιστεύω έχουμε δημιουργήσει ένα ρεύμα τις τελευταίες εβδομάδες, βάζουμε το κόμμα σε μια πιο ξεκάθαρη πορεία, βγάζουμε προτάσεις, πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα που βγάζουμε για την ακρίβεια, το φορολογικό, για τους αγρότες, αυτό το χρονοδιάγραμμα με τα αναπτυξιακά συνέδρια μέχρι τις ευρωεκλογές και τη διαδικασία των προκριματικών που κάνουμε για τις ευρωεκλογές δείχνουμε ότι κάτι αλλάζει», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην υποδοχή του κόσμου της Θήβας στην οποία περιόδευσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής πριν μπει στον Στρατό.

Γ.Λιάγκας: Ενα όνομα που θα δούμε ευρωψηοφοδέλτιο που δεν θα το περιμένουμε;

Σ.Κασσελάκης: Να σου πω ένα όνομα που δεν θα είναι, Στέφανος Κασσελάκης.

Γ.Λιάγκας: Βουλευτής θα γίνεις;

Οχι. Υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο που το κατάρτισε ο τέως πρόεδρος και το σέβομαι. Ολα αυτά τα ζητήμτα που έχουν προκύψει για τον Οθωνα και την Πόπη, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στο κόμμα, ο ΟΘωνας είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, έχει παίξει μεγάλο ρόλο.

Η Πόπη ήταν εκπρόσωπος τύπου σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα και μπορώ να σου πω ειλικρινά ότι ήταν από τα πια αξιοκρατικά άτομα στο γραφείο του Αλέξη. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και προσπάθησε να με προωθήσει.

Γ.Λιάγκας: Εναν Ελληνα που θα ήθελεςε πολύ να τον έχεις στη λίστα των ευρωκλογών από οποιονδήποτε χώρο;

Δεν το έχω σκεφτεί γιατί η όλη μου προσέγγιση είναι να δώσω τη δύναμη της επιλογής στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδέα ότι ιυπάρχει κάποιος σελέμπριτι που θέλω να βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο είναι κάτι που δεν με εκφράζει.

Γ.Λιάγκας: Θα δούμε σελέμπριτις;

Εφόσον ο κόσμος τους επιλέξει στα προκριματικά. Μπορεί. Αλλά δεν θα είναι από δική μου επιλογή.

Για την απουσία του συζύγου του από την είσοδο του στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «ο σύζυγός μου ο οποίος έχει να δει την οικογένειά του μήνες ο οποίος είναι στην Ελλάδα και με στηρίζει, πρέπει να πάει να δει την οικογένειά του έχουμε και ένα σπίτι στα βόρεια της Νέας Υόρκης έτσι και αλλιώς μπορέσαμε να περάσουμε λίγο χρόνο στην Αρκαδία είχαμε τον χρόνο μας και θα γυρίσει πριν ορκιστώ. Θα είναι στην ορκωμοσία».

Γ.Λιάγκας: Εχεις καταλάβει ότι είναι εύκολος ο στρατός;

Ημουν οικότροφος από 14 ετών, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω κάπου με κανόνες.

Γ.Λιάγκας: Εχει απορία ο κόσμος αν έχεις κανονίσει από πριν που θα κοιμάσει με ποιους και τι υπηρεσίες θα κάνεις.

Οχι, δεν έχω κανονίσει τίποτα.

Η φρουρα δεν θα είναι μαζί μου, θα κοιμηθώ με τους άλλους κανονικά.

Γ.Λιάγκας: Αν σου που να κάνεις υπηρεσία θαλαμοφύλακα;

Ο,τι μου ζητηθεί θα το κάνω.

Γ.Λιάγκας: Ακόμη και αν σου πουν να καθαρίσεις την Καλλιόπη; Ξέρεις τι είναι;

Οχι.

Γ.Λιάγκας: Ειναι τα αποχωρητήρια.

Δεν έχω θέμα. Πιστεύεις ότι θα είχα τέτοιοι θέμα;

Γ.Λιάγκας: Πιστεύω δεν θα στο πρότειναν.

Εμενα θα με ενοχλούσε να μην μου το πρότειναν. θα ήθελα να μου προτείνουν ότι προτείνουν και στους άλλους. Το φαντάστηκα ότι η Καλλιόπη είναι η τουαλέτα αλλά το θεωρώ λιγο σεξιστικό. Να αλλάξει αυτό, να υπάρχει ο Καλλιόπος ή ο Κούλης ξέρω ‘γω. Δεν ξέρω βρες άλλο πράγμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments