Lifestyle

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου & πατέρας των 2 κούκλων κορών της

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου & πατέρας των 2 κούκλων κορών της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eliana Chrysikopoulou

«Είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου ενόψει του δικού μου διαζυγίου»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Νικόλα Φαράκλα, στην εκπομπή “Ελένη”,με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Τάσο Ριζόπουλο για τον χωρισμό των γονιών του.Όπως υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη «τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά διαζύγια, μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους, μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Θες επειδή πράγματι η σχέση των δύο γονιών ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να διαχειριστούν. Είναι πιο λίγοι αυτοί που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα».

View this post on Instagram

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula)

Από την πλευρά της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επεσήμανε «είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου ενόψει του δικού μου διαζυγίου και μου είχε πει το εξής: “Ένα διαζύγιο ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Ή να συμβεί κάτι στη ζωή του παιδιού, όπως μια απώλεια, αλλά να μην το τραυματίσει ή να συμβεί κάτι απολύτως τραυματικό και να είναι για πάντα βαρίδι στη δική του ψυχολογία. Αυτό που θα ήθελα να πω για τη συνέντευξη είναι για την αναφορά του στη στενή σχέση με τον πνευματικό του, χαρακτηρίζοντάς τη σχέση αγάπης χωρίς δοσοληψίες. Πιστεύω ότι είναι μη αποδεκτό να λέγεται δημόσια, γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι λύνουν σοβαρά προβλήματα στους ψυχαναλυτές. Είναι κάτι που φωνάζουμε ότι δεν είναι ταμπού. Δεν ξέρω αν ένας πνευματικός είναι η λύση σε όλα».

Σπάει τη σιωπή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το διαζύγιο: «Είναι ντροπή αυτό που κάνεις», μου έλεγε ο πρώην άντρας μου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα, στην εκπομπή “Ελένη”, προχθές, Τετάρτη, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη σχετικά με την καθαριότητα και τις δουλειές στο σπίτι.

Όσα είπε για τον πρώην σύζυγό της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τη συνεργάτιδά της «σου ήρθε δύσκολο όταν έμεινες με τον πρώην σύζυγό σου και έπρεπε να διαχειρίζεσαι το θέμα σπιτιού;», με τη δημοσιογράφο να απαντά «ο πρώην άντρας μου είχε μάθει πολλά χρόνια να ζει μόνος του, οπότε τα ήθελε με δικιά του τάξη. Δεν με ενοχλούσε καθόλου».

Η ακαταστασία της Ηλιάνας Χρυσικοπούλου

Και συμπληρώνει «του έλεγα να μην ανοίγει τη ντουλάπα μου. Είχαμε κάποιες προστριβές, γιατί όντως μπορεί να ήμουν ακατάστατη και μου έλεγε “ντροπή, μάζεψέ τα”. Τον εκνεύριζε η βρεγμένη πετσέτα που την άφηνα στο κρεβάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments