Αθλητισμός

Ολυμπιακός Βιλερμπάν: Για τρία δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός το έκανε ντέρμπι [80-64]

Ολυμπιακός Βιλερμπάν: Για τρία δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός το έκανε ντέρμπι [80-64]

Πηγή Φωτογραφίας: [368199] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Στο 19-12 ανέβηκαν οι Πειραιώτες

Στο 19-12 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (12-4 εντός και 7-8 εκτός έδρας), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στηρίζεται στο α’ μέρος στον Μουστάφα Φαλ και να βλέπει την καταπονημένη ομάδα του να κάνει τη δουλειά με υπερπροσπάθεια.

Με ένα ξέσπασμα στα μέσα της τέταρτης, με φάσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ σε άμυνα κι επίθεση, με ένα εκπληκτικό σερί 18-0 που γύρισε τούμπα την αναμέτρηση (από το 59-61 στο 77-61). Πρώτος σκόρερ και πάλι ο Άλεκ Πίτερς, οικονομικός, αποτελεσματικός και πάνω απ’ όλα καθοριστικός, σημαντικότατη η συνεισφορά και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με σουτ, άμυνες, πανηγυρισμούς που ξεσήκωσαν το κοινό.

Στο 7-24 έπεσε η ASVEL (4-11 εντός και 3-13 εκτός έδρας), που δεν έχει κάτι να κυνηγήσει, έκανε την προσπάθειά της, τελικά χρησιμοποίησε τον Νάντο ντε Κολό που υπολόγιζε να ξεκουράσει και λύγισε φυσιολογικά απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Κέρδισε το χειροκρότημα για τη μαχητικότητά της και λίγο έλειψε να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν. DNP για τον Ντεσόν Τόμας και τον Ντέιβιντ Λάιτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments