Αθλητισμός

Εκόνγκ: «Έτοιμος να βοηθήσω αν ο ΠΑΟΚ πάει στον τελικό του Conference League»

Εκόνγκ: «Έτοιμος να βοηθήσω αν ο ΠΑΟΚ πάει στον τελικό του Conference League»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ μίλησε για την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό του και τόνισε ότι μπορεί να επιστρέψει στην δράση πιο γρήγορα του αναμενομένου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ μίλησε για την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό του και τόνισε ότι μπορεί να επιστρέψει στην δράση πιο γρήγορα του αναμενομένου

Ο Γουίλιαμ Τροστ – Εκόνγκ μπορεί να βρίσκεται εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ εξαιτίας ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο Copa Africa, ωστόσο ο Νιγηριανός αμυντικός του Δικεφάλου δεν το βάζει κάτω και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο 31χρονος άσος μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε ότι στόχος του είναι η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου, ώστε αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί… Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Τροστ – Εκόνγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments