Αθλητισμός

Χωρίς τον Άλστον θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα

Χωρίς τον Άλστον θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα

Πηγή Φωτογραφίας: [367302] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Με θεατή από απόσταση τον τραυματία, Τζάστιν Άλστον

Με θεατή από απόσταση τον τραυματία, Τζάστιν Άλστον, θα αντιμετωπίσει αύριο, στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League -τελευταίας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος- την Καρδίτσα (20:15, ΕΡΤ3), ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση που αποκόμισε στο ματς, στη Ρόδο, με τον Κολοσσό (10/3) και δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «Δικεφάλου» (σ.σ. όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα στον, εντός έδρας, αγώνα με τον Παναθηναϊκό) που αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για τη Θεσσαλία.

Για τη μάχη απέναντι στην Καρδίτσα, με την οποία οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν σε θετικό αποτέλεσμα, μετά από τέσσερις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα (σ.σ. Αρης, ΑΕΚ, Κολοσσός, Παναθηναϊκός), αλλά και την ήττα στο Final 8 του Κυπέλλου από τον Αρη, εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Στάθης Νεραντζάκης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που εκμεταλλεύεται σε πολύ σημαντικό βαθμό την έδρα της και αυτό αποτυπώνεται και από τις νίκες που έχει στο γήπεδό της, αλλά και από τον υψηλότερο μέσο όρο πόντων που έχει επιθετικά, όταν αγωνίζεται στην Καρδίτσα.

Πρώτο μας μέλημα είναι να παρουσιαστούμε πνευματικά δυνατοί στο αμυντικό κομμάτι, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό του αγώνα, για να μπορέσουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας λείπει εδώ και καιρό και το θέλουμε πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments