Πολιτική

Κασσελάκης: “Επέλεξα να πάρω την έξοδό μου για να επισκεφθώ το Δίστομο”

Κασσελάκης: “Επέλεξα να πάρω την έξοδό μου για να επισκεφθώ το Δίστομο”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Την πρώτη του έξοδο από το στρατόπεδο στη Θήβα είχε σήμερα Κυριακή (24.03.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης. Εδώ και κάποιες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει καταταχθεί στο στρατό, υπηρετώντας στη Θήβα και σήμερα ήρθε η ώρα για την πρώτη του έξοδο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αύριο θα παρελάσει μαζί με την μονάδα του στο κέντρο της Θήβας για την 25η Μαρτίου

Την πρώτη του έξοδο από το στρατόπεδο στη Θήβα είχε σήμερα Κυριακή (24.03.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης. Εδώ και κάποιες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει καταταχθεί στο στρατό, υπηρετώντας στη Θήβα και σήμερα ήρθε η ώρα για την πρώτη του έξοδο.

Αύριο θα παρελάσει μαζί με την μονάδα του στο κέντρο της Θήβας, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στις 15 Μαρτίου για να υπηρετήσει την θητεία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας.

Η πρώτη του επίσκεψη έγινε στις 20 Μαρτίου, από τον διευθυντή του γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα είμαι εξοδούχος στρατιώτης

«Σήμερα είμαι εξοδούχος στρατιώτης. Ας ειρωνευτούν μερικές «πατριωτικές» κραυγές το ότι δικαιούμαι κιόλας έξοδο με θητεία μόνο 20 ημερών. Ας ειρωνευτούν και το ότι υπηρετώ μόνο 20 μέρες. Δεν έφτιαξα τον νόμο. Τον τηρώ» έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Όπως θα τηρώ κάθε νόμο της χώρας, από όποια θέση».

«Επέλεξα λοιπόν να πάρω την έξοδό μου για συγκεκριμένο λόγο: Για να επισκεφθώ το Δίστομο. Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες. Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα. Πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε εξαπολύοντας πυρά για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε: «Και όσο εγώ ετοιμαζόμουν να παρελάσω για την πατρίδα μου, κάποιοι παρήλαυναν με ομοφοβικά ομοιώματα – καρνάβαλους. Αναρωτιέμαι: Τι ακριβώς φοβούνται; Γιατί τόσο μένος; Μένος που ενώνεται με εκείνο από τόσες εφημερίδες και site. Ένας πηχτός χυλός από fake news, χλευασμό, καθημερινή διαπόμπευση.Ένα ολόκληρο Σύστημα με κοινό στόχο έναν μόνο άνθρωπο. Έτσι συμβαίνει όταν κανείς δε σε κρατάει από πουθενά».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους Έλληνες και τις Ελληνίδες αναφέρει: «Αγαπητέ Συμπολίτη μου, Να ξέρεις ότι σε σέβομαι. Από όποια θέση, και κυρίως από τη θέση του απλού συμπολίτη σου. Σε σέβομαι σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε χειραγωγήσω, να μοντάρω την πραγματικότητα, να αποκρύψω στοιχεία, να αλλοιώσω, να μεθοδεύσω, να συγκαλύψω, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Σκέψου την αλήθεια που βιώνεις, σκέψου το παράλογο που σου παρουσιάζουν ως κανονικό, υποτιμώντας τη νοημοσύνη σου. Κι όπως σέβομαι εσένα, σέβομαι και τα παιδιά σου, τα οποία γνώρισα αυτές τις μέρες και με τα οποία έχω την τιμή να υπηρετώ αυτήν τη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments