Πολιτική

Τσιόδρας για Τέμπη: Επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση – Η Δικαιοσύνη έχει όλο το υλικό

Τσιόδρας για Τέμπη: Επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση – Η Δικαιοσύνη έχει όλο το υλικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Εάν κάποιος νομίζει ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, ας βγει να το πει», είπε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

«Εάν κάποιος νομίζει ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, ας βγει να το πει», είπε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος» και «αν υπήρχε τηλεδίοικηση, το δυστύχημα δεν θα είχε γίνει» εκτίμησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 ο Δημήτρης Τσίοδρας είπε για τα Τέμπη ότι η μη ολοκλήρωση της σύμβασης του εν λόγω έργου, επισύρει πολιτικές ευθύνες και όχι ποινικές.

«Εάν κάποιος νομίζει ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, ας βγει να το πει», πρόσθεσε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, τόνισε ότι «η αντιπολίτευση έχει γαντζωθεί από το δυστύχημα των Τεμπών, φτάνοντας στο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης να ζητά εκλογές με την εποπτεία παρατηρητών, λες και η Ελλάδα είναι μπανανία». Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής, ο κύριος Τσιόδρας υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει ζήτημα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», χαρακτηρίζοντας την προαναγγελθείσα πρόταση δυσπιστίας από την αντιπολίτευση «καλοδεχούμενη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments