EDITOR'S PICK

The Gentlemen: 6 σειρές που πρέπει να δείτε αν σας άρεσε η σειρά του Netflix

The Gentlemen: 6 σειρές που πρέπει να δείτε αν σας άρεσε η σειρά του Netflix

Πηγή Φωτογραφίας: Theo James in 'The Gentlemen.' COURTESY OF NETFLIX

Η νέα σειρά του Guy Ritchie έχει ενθουσιάσει τους συνδρομητές της πλατφόρμας

H τηλεοπτική σειρά «The Gentlemen» του Guy Ritchie έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν αρκετές ημέρες, έχει καταφέρει όμως να παραμείνει έως σήμερα, στο Top 10 των περισσότερων χωρών που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα.

Στην υπόθεση, ο Έντι Χόρνιμαν (Θίο Τζέιμς) κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Επιπλέον, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα. Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών. Όσο πιο βαθιά μπαίνει στον κόσμο της εγκληματικότητας, τόσο αρχίζει να του αρέσει.

Η σειρά έχει κερδίσει θετικές κριτικές από τους συνδρομητές για τη συναρπαστική της υπόθεση, το σκοτεινό χιούμορ και τους αιχμηρούς διαλόγους της. Αν ψάχνετε για περισσότερες σειρές που αποτυπώνουν την ίδια ατμόσφαιρα, ακολουθούν 6 προτάσεις.

1. Snatch (2017-2018) Το Snatch βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2000 και είναι εμπνευσμένο από μια πραγματική ληστεία στο Λονδίνο. Όταν μια ομάδα νεαρών απατεώνων ανακαλύπτει κλεμμένο χρυσό, μπαίνει στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος και αναγκάζεται να περιηγηθεί στα επικίνδυνα νερά του υποκόσμου του Λονδίνου. Η σειρά διαθέτει παρόμοιο πνεύμα με εκείνη του Netflix, ενώ περιέχει και αρκετές ανατροπές.

View this post on Instagram

A post shared by Snatch (@snatch)

2. Ozark (2017-2023) Ο Marty Byrde, ένας οικονομικός σύμβουλος, μεταφέρει την οικογένειά του στα Ozarks για να ξεπλύνει χρήματα για ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών. Αν και το «Ozark» είναι πιο αργό από το «The Gentlemen», εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό με την αγωνιώδη ατμόσφαιρα, τους πολύπλοκους χαρακτήρες και τις στιγμές σκοτεινού χιούμορ.

View this post on Instagram

A post shared by OZARK (@ozark)

 

3. Animal Kingdom (2016-2022) H ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι που μετακομίζει με την αποξενωμένη εγκληματική οικογένειά του μετά τον θάνατο της μητέρας του. Το «Animal Kingdom» εισχωρεί στη σκοτεινή πλευρά της οικογενειακής δυναμικής και στη «γοητεία» της εγκληματικής ζωής, θίγοντας θέματα φιλοδοξίας, προδοσίας αλλά και περίπλοκες μάχες εξουσίας μεταξύ των εγκληματικών φατριών.

4. Peaky Blinders (2013-2022) Η συγκεκριμένη σειρά δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το «Peaky Blinders» διαδραματίζεται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και εξιστορεί την άνοδο μιας ισχυρής οικογένειας γκάνγκστερ, των Σέλμπι. Αυτή η σειρά είναι γεμάτη δράση, σασπένς και πολύπλοκους χαρακτήρες, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για τους οπαδούς του περίπλοκου εγκληματικού υποκόσμου που περιγράφεται στο «The Gentlemen».

5. Queen of the South (2016-2021 ) Η Teresa Mendoza, μια γυναίκα που αναγκάζεται να φύγει μετά τη δολοφονία του φίλου της που διακινεί ναρκωτικά, χτίζει τη δική της αυτοκρατορία ναρκωτικών. Το «Queen of the South» είναι γεμάτο δράση, σασπένς και δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, προσφέροντας μια νέα προοπτική στο γκανγκστερικό είδος.

6. Better Call Saul (2015-2022) Tο prequel του «Breaking Bad» αφηγείται την ιστορία της μεταμόρφωσης του Jimmy McGill σε Saul Goodman, τον διαβόητο δικηγόρο του Walter White. Ενώ η σειρά επικεντρώνεται περισσότερο στην εξέλιξη του χαρακτήρα κι έχει πιο αργό ρυθμό από το «The Gentlemen», εξακολουθεί να διαθέτει σκοτεινό χιούμορ και αγωνία, με περιστασιακές βουτιές στον εγκληματικό υπόκοσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments