Πολιτική

Με εσωτερική αναδιάταξη η αντικατάσταση Παπασταύρου και Μπρατάκου – Όλα τα ονόματα [vid]

Με εσωτερική αναδιάταξη η αντικατάσταση Παπασταύρου και Μπρατάκου – Όλα τα ονόματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Με εσωτερική αναδιάταξη, που ωστόσο δεν θα λάβει τον χαρακτήρα ανασχηματισμού θα καλυφθούν τα κενά από τις δύο παραίτησης στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, του υπουργού επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, που παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους την Πέμπτη.

Δεν θα γίνει ανασχηματισμός, ούτε θα μπει στην κυβέρνηση ο Γιώργος Μυλωνάκης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές

Με εσωτερική αναδιάταξη, που ωστόσο δεν θα λάβει τον χαρακτήρα ανασχηματισμού θα καλυφθούν τα κενά από τις δύο παραίτησης στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, του υπουργού επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, που παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ακόμα, ότι δεν θα «μετακομίσει» στο Μέγαρο Μαξίμου ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος είναι στενός και παλαιός συνεργάτης του πρωθυπουργού και θα παραμείνει στη θέση που έχει. Έντονη φημολογία επικρατεί γύρω από το όνομα του κ. Νίκου Παπαθανάση ενώ αναμένεται να αναλάβει και περισσότερα καθήκοντα ο κ. Μάκης Βορίδης.

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments