Lifestyle

Φραγκολιάς: «Η κ. Καρυστιανού θα γιόρταζε σήμερα την κόρη της αλλά δεν μπορεί»

Φραγκολιάς: «Η κ. Καρυστιανού θα γιόρταζε σήμερα την κόρη της αλλά δεν μπορεί»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kostas Fragkolias

Ο Κώστας Φραγκολιάς με αφορμή τα γενέθλιά του ανέφερε, ότι η κόρη της κ. Καρυστιανού που σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών θα είχε σήμερα γενέθλια και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και ο Δημήτρης Παπανώτας έχουν τα γενέθλιά τους και όπως ήταν επόμενο στην έναρξη της εκπομπής Happy Day, οι συνεργάτες τους είχαν ετοιμάσει εκπλήξεις. Μάλιστα, ο πρώτος θέλησε να προχωρήσει ξαφνικά σε μια κίνηση που συγκίνησε τους πάντες στο πλατό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias)

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς έστειλε τις ευχές του και την αγάπη του στην Μαρία Καρυστιανού, καθώς σήμερα η κόρη της, που χάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

«Μου επιτρέπεις κάτι; Σκεφτόμουν πολύ αν θα το κάνω ή όχι, αλλά θέλω, το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα. Θέλω να δώσω μια ευχή σε μια γυναίκα που όλοι την καμαρώνουμε, όλοι τη βλέπουμε και δίνει μια αντίξοη μάχη με όλα αυτά που γίνονται.

Η δικιά μου η μαμά σήμερα θα γιορτάσει εμένα. Αυτή η μαμά νομίζω ότι σήμερα θα γιόρταζε κι αυτή την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να το κάνει. Και της εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα, αναφέρομαι στην κυρία Καρυστιανού, αυτό που εύχεται να της βγει και να δικαιωθεί. Η κόρη της, που «έφυγε» στα Τέμπη, είχε σήμερα γενέθλια», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments