Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 39χρονο – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Άγιοι Ανάργυροι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 39χρονο – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση, ασκήθηκε στον 39χρονο πρώην σύντροφο και δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, που έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του δράστη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

«Έχω ψυχιατρικό παρελθόν», φέρεται πως υποστήριξε ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση, ασκήθηκε στον 39χρονο πρώην σύντροφο και δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, που έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του δράστη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν». Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος εκτιμήσεις αστυνομικών, ο 39χρονος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Οι 5 φονικές μαχαιριές

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της. Σημειώνεται πως και ο δράστης αυτοτραυματίστηκε και, αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η άγρια δολοφονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων με τον εισαγγελέα να διατάσσει έρευνα για την αναζήτηση ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που είχαν βάρδια στο ΑΤ όπου είχε μεταβεί η νεαρή χθες το βράδυ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έρευνας θα ερευνηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ΕΔΕ που διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Σε βάρος του 39χρονου δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και προμήθεια  κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments